Ege Postası
Geri

"363 öğrencimizi en seçkin üniversitelere yerleştirdik"

Tavşanlı Körfez Dersanesi Müdürü Ahmet Onay, 363 öğrenciyi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirmeyi başardıklarını söyledi.        Tıp, hukuk, mühendislik, eğitim, IBF, fen, ilahiyat...
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tavşanlı Körfez Dersanesi Müdürü Ahmet Onay, 363 öğrenciyi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirmeyi başardıklarını söyledi.

        Tıp, hukuk, mühendislik, eğitim, IBF, fen, ilahiyat gibi fakültelere öğrenci yerleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Onay, “Başarımız tesadüfi değil. Kaliteli öğretmen kadromuz ve akıllı tahta gibi altyapımızla bu neticeyi aldık. Bunun yanı sıra Körfez TV, randevulu ders sistemi, öğrenci takip sistemi ve veli bilgilendirme sistemi gücümüze güç kattı.” dedi.

'Tekno sistem ve tekno eğitim' sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Ahmet Onay, “Bu sene 21 öğrencimizi tıp fakültelerine, 14 öğrencimizi hukuk, 50 öğrencimizi mühendislik, 46 öğrencimizi eğitim, 47 öğrencimizi İBF, 34 öğrencimizi fen, 43 öğrencimizi ilahiyat ve 108 öğrencimizi de çeşitli fakültelere yerleştirme başarısı yaşadık." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası