Ege Postası
Geri

"Anılar" Coşkun Sabah ile Bornova’da tazelendi

Türk Müziği'nin yaşayan efsanesi Coşkun Sabah, İzmirli hayranları ile Bornova’da buluştu. Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Çamdibi Atatürk Parkı'nda verdiği konserde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Ünlü Şarkıcı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Eylül 2013 Pazar 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çamdibi Atatürk Parkı'nda "Keyf-i Hicaz" ismiyle gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korosu sahneye çıktı. Türk Sanat Müziği’nin seçme eserlerini başarıyla seslendiren koristler büyük beğeni topladı.

Konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı olarak Coşkun Sabah hayranları ile buluştu. Bir dönemin en çok albüm satan Besteci, Söz Yazarı ve Udi sanatçısı Coşkun Sabah, ‘Anılar, Unuttun Beni Zalim, Aşığım Sana’ gibi yıllardır dillerden düşmeyen pek çok şarkısını Bornovalılar ile birlikte seslendirdi.

Daha önce de yine Bornova Belediyesi'nin ev sahipliğinde sanatseverlerle buluşan Coşkun Sabah, "İkinci kez sizlerle olmak büyük mutluluk. Bizi dostane bir şekilde karşılayan ve ağırlayan değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye hizmeti sadece yol, kaldırım yapmak değil, kentin manevi doyumunu da sağlamaktır. Sayın Sındır, bu düşünceyle pek çok çalışma yapıyor. Ben de bir sanatçı olarak bu çalışmalara katkı sağlamak için buradayım" diye konuştu.

Bornova Belediyesi çatısı altındaki ikinci Türk Sanat Müziği korosunu Çamdibi-Altındağ bölgesinde kurduklarını ve pek çok değerli sanatçıyı Bornovalı hayranları ile buluşturduklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Sesiyle ilk kez gençlik yıllarımda tanıştığım Coşkun Sabah’ı hep keyifle dinledim. Hayatımızda mutlaka acı, tatlı, hüzünlü, keyifli anlar oluyor ve bunların hepsine Coşkun Sabah'ın müziğinde karşılık buluyoruz" diye konuştu.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası