Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ, gençlerle buluştu

Göreve geldiğinden bu yana sorunları yerinde görüp, sıkıntılarını vatandaşlardan dinleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sık sık düzenlenen ev ziyaretleri kapsamında bu kez Bayraklılı gençlerle bir araya geldi. İlçede gençlere yönelik yapılan ve yapılacak çalışmaları anlatan başkan Karabağ, ihtiyaç duyulan kütüphane, kız misafirhanesi ve kültür merkezi gibi yatırımların devam edeceğini belirterek, burs verilen öğrenci sayısının da artırılacağını ifade etti.
Başkan Karabağ, gençlerle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Eylül 2013 Pazar 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı isminin daha fazla tanınması ve Bayraklı'yı marka yapmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu kez gençlerle buluşarak, gerçekleştirilen ve bundan sonra yapılacak çalışmaları genç beyinlere anlattı. Göreve geldiği günden itibaren ayrım yapmadan sayısız vatandaşın evine konuk olan Başkan Karabağ'ın son adresi Fuat Edip Baksı Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin yanı sıra özellikle gençlerin katıldığı etkinlikte Karabağ, Bayraklı'da gençlere yönelik yapılan eğitimden kültür sanata, spordan sosyal projelere kadar bir çok alandaki çalışmalarını aktardı.



Misafirhane sayısı artacak


Gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun altını çizerek, her yıl 1000 öğrenciye verilen bursların artırılması ve özellikle bir kız misafirhanesinin daha ilçenin ihtiyaçları dahilinde olduğunu hatırlatan başkan Karabağ, " Bayraklı'da yatırımlarımız ve bu kapsamda da çalışmalarımız hızla sürüyor. Sağlıktan spora, kültürden sanata, eğitime kadar her alanda ayırım yapmadan, herkese eşit mesafede yaklaşarak, hizmet veriyoruz. Spor alanları, kültür merkezi, parklar ve hizmet binası inşaası devam ediyor. Semt merkezlerimiz, kütüphanelerimiz faaliyette. Yenileri imkanlar ve ihtiyaçlar dahilinde açılmaya devam ediyor. Belediyelerin dershane açma yetkisi olmaması nedeniyle konuya gençlik merkezi adı altında çözüm bulduk ve bu yıl 100'de 100 başarı sağlayan Bayraklı Gençlik Merkezi (BAYGEM)'in başarısı bu yıl bizleri gururlardındı. Kurs alan 186 öğrencimizin 183'ü 4 yıllık üniversitelere girme hakkı kazandı. Yapılan tercihler sonucunda ise; yüzde 90'lık başarı sağlandı. Bu da bize gurur veriyor. Özellikle dar gelirli ailelerin öğrenci çocukları için düzenlediğimiz ücretsiz eğitim kursları sayesinde yüzlerce gencimiz üniversite eğitimine başlayacak. Keşke daha fazla açabilsek de bu merkezleri çoğaltabilsek. Bayraklı'da 8'inci kütüphanemizi açtık ve ihtiyaçlar dahilinde yeni kütüphaneler açmaya devam edeceğiz. Öte yandan yeni bir kız misafirhanesi daha açarak, öğrencilerimizin barınma sorununa katkı sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası