Ege Postası
Geri

'Çözüm sürecini hazmedemeyenler, bu tür eylemler içerisine girebilir'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarla ilgili, “ 'Çözüm süreci’ diye ülkemizde yeni bir dönemi başlattık. Bu yeni dönemi hazmedemeyen, barış havasını tahrik etmek isteyenler de bu tür...
'Çözüm sürecini hazmedemeyenler, bu tür eylemler içerisine girebilir'
Haberler / Güncel
11 Mayıs 2013 Cumartesi 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarla ilgili, “ 'Çözüm süreci’ diye ülkemizde yeni bir dönemi başlattık. Bu yeni dönemi hazmedemeyen, barış havasını tahrik etmek isteyenler de bu tür davranışlar içerisine girebilir.” dedi.

Beşiktaş’taki bir otelin açılışını yapan Başbakan Erdoğan, otelden ayrılırken Hatay’daki patlamaları değerlendirdi. Erdoğan, “Aldığım son bilgilerde maalesef 20 civarında ölümüz ve 46 kadar da yaralı var. Yaralıların içerisinde maalesef ağır olanlar var. Ölü sayısı artabilir. Şu anda gerek Hatay Valim, gerekse oradaki istihbarat birimlerimiz olayın kimler tarafından yapıldığı yönündeki çalışmalarını sürdürüyorlar.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu süreç hassas bir süreç. Özellikle ‘çözüm süreci’ diye ülkemizde yeni bir dönemi başlattık. Bu yeni dönemi hazmedemeyen, barış havasını tahrik etmek isteyenler de bu davranışlar içerisine girebilir. Çok dikkatli olmamız lazım. Hassasiyetleri olan bir ilimiz Hatay. Buradaki hassasiyetleri kaşımak adına bu tür olaylar yapılabilir. 20-25 bin Suriyeli sığınmacı oradaki kamplarımızda yaşıyor. Bunları hazmedememek gibi bir süreç de olabilir. Ölen kardeşlerime Allah’tan rahmet ve yaralı kardeşlerime Allah’tan şifalar diliyorum. Sabırlı olacağız ve İnşallah bu süreci aşacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası