Ege Postası
Geri

Reyhanlı'da ölü sayısı 13'e yükseldi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 500 metre ara ile meydana gelen iki patlamada 13 kişi öldü 22 kişi yaralandı. Bomba yüklü iki araçta meydana gelen patlamanı ardından ilçeye çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye...
Reyhanlı'da ölü sayısı 13'e yükseldi
Haberler / Güncel
11 Mayıs 2013 Cumartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 500 metre ara ile meydana gelen iki patlamada 13 kişi öldü 22 kişi yaralandı. Bomba yüklü iki araçta meydana gelen patlamanı ardından ilçeye çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre 14.00 sularında ilk olarak Yeni Mahalle Atatürk Caddesi'nde bulunan Reyhanlı Belediye Binası yanında park edilmiş araç yüksek gürültü ile patladı. Patlama ile birlikte yakınında olduğu iki binada hasar meydana geldi. Belediye binası ile birlikte çevredeki bütün binaların camları kırıldı. Bu patlamanın hemen ardından yaklaşık 500 metre mesafede yine Atatürk Caddesi üzerinde ikinci bir patlama meydana geldi. Bu patlama ile birlikte çarşı merkezinde büyük bir panik yaşandı. İki patlamanın ardından ilçede elektrikler ve telefonlar kesildi. Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edilirken, başka bir patlama ihtimaline karşı sinyal kesici cihazlar devreye sokuldu.

Reyhanlı’ya bağlı Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 11 Şubat'ta patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda, 4'ü Türk, 14 kişi yaşamını yitirirken, 26 kişi de yaralanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası