Ege Postası
Geri

'İzmir CHP’nin vizyonsuz bakışıyla yönetilmeyi hak etmiyor'

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, İzmir’in kale olarak adlandırılmasının mümkün olamayacağını söyledi. Kale denilince Büyükşehir hizmetleriyle dört bir yanı donatılmış bir şehrin akla geldiğini ifade eden Ceyhun, “Günlerdir İzmir’in ilçelerini geziyorum. Her ilçede ayrı bir sorun ve ‘kendi haline bırakılmışlık’ var. İzmir, CHP’nin vizyonsuz bakışıyla yönetilmeyi hak etmiyor. AK Partili Belediyelerin nasıl çalıştığını Türkiye biliyor. İzmir hiçbir partinin kalesi olamaz” dedi.
'İzmir CHP’nin vizyonsuz bakışıyla yönetilmeyi hak etmiyor'
Haberler / Seçim
20 Mayıs 2015 Çarşamba 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, özel bir TV kanalında sabah programına katıldı. 1980 darbesi döneminde Almanya’ya gittiğini anlatan Ceyhun, “Avrupa Parlamentosu’nda hemen Milletvekili olmadım. Bir süre hayat mücadelesi verdim. Bulaşıkçılık yaptığımda oldu, temizlik ekibinin başında durduğumda. Çok çalıştım. Çalışkan bir yapım vardır. Yolum Parlamentoya uğradığında da aynı çalışkanlığı devam ettirdim. Benim İzmir ile Ankara, Ankara ile Almanya arasında etkin olacağımı düşünülüyor. Bu nedenle İzmir’den aday gösterildiğimi düşünüyorum” diye konuştu.


“Özel şehir İzmir”
İzmir’in tüm ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdiğini 7’den 77’ye herkesle bir araya geldiğini kaydeden Ceyhun, şöyle devam etti: “İzmir çok özel bir şehir. Ancak ne yazık ki vizyonsuz yöneticiler konusunda sıkıntılı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu çok konuşuyor ve sürekli şikayet ediyor. Ankara’yı suçluyor. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen kendi şehrine neler kattığını görebiliyoruz. İzmir’de de güzel işler yapılsa destekleyelim. Karabağlar’da üstü açık bir kanaldan lağım akıyor, Güzelbahçe’de mezbaha yapılması için harekete geçilmiş. Bu güzel ilçelerde edinilen misyonlar bunlar m? Sayın Kocaoğlu’na AK Belediyelerin neler yaptığını görmesini isterim”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası