Ege Postası
Geri

AK Partili adaylar Uzun ve Kocabıyık'tan Buca çıkarması

AK Parti Milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun Buca İlçesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.
AK Partili adaylar Uzun ve Kocabıyık'tan Buca çıkarması
Haberler / Seçim
20 Mayıs 2015 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlçe Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu’yla başlayan ziyaretleri, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kahramanmaraş Afşinliler Derneği ve Bayburtlular Derneği’yle devam ettiren vekil adayları, gezilerinde Milli Eğitim camiasının problemlerine değindiler ve çözümler ürettiler. Eğitim Bir-Sen’li öğretmenlerin nöbetleriyle ilgili yapılması gerekenleri not alan adaylar, “Okullarda mağduriyet olmasın diye nöbet tutan Eğitim Bir-Sen’li öğretmenlerimizin sıkıntıları bizim sıkıntımızdır, bununla ilgili gerekli düzenlemeleri yapmak için harekete geçeceğiz. 3 bin 600’üncü Madde ile ilgili değişikliklere gidip öğretmenlerimizin kıdem tazminatı ve özlük haklarıyla ilgili iyileştirmeler yapacağız ” dediler.
Kendisi temel eğitim müdürü olan Hüseyin Kocabıyık’ın eşi Funda Kocabıyık’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, Kocabıyık eğitim alanındaki bütün sıkıntıları bir bir not aldı ve Ankara’ya gidince çözeceğinin sözünü verdi. 

Kahramanmaraş Afşınlılar Derneği’nde konuşan Ak Partili Aday Talip Uzun ise, Türkiye’nin resmi olarak kahraman ünvanını alan bir şehrin insanlarıyla olmak mutluluk verici dedi ve sözlerine şunu ekledi; “Türkiye’nin ilk kahraman ünvanı verilen şehri aslında Kars’tır diyen Talip Uzun ismine eklenmese de kahraman bir şehirdir, bu vatanı büyük fedakârlıklarla kurtardık, şimdi de Ak Parti vatanı birilerinin eline yem olmaktan kurtarıyor sizlerin buna destek vermesi lazım.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası