Ege Postası
Geri

Ceyhun: “Hedef belirliyor, hizmete açıyoruz”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, İzmir’in turizm ve kültür potansiyelinin görmezden gelinemeyeceğini söyledi. Ceyhun, İzmir’in Çeşme ilçesinin sadece eğlence mekanlarıyla anılmasının dışında önemli fiziki özelliklere sahip olduğunu söyleyerek, “Biz ‘yaparız ederiz’ demiyoruz. Yapıyoruz, teslim ediyoruz” dedi.
Ceyhun: “Hedef belirliyor, hizmete açıyoruz”
Haberler / Seçim
19 Mayıs 2015 Salı 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, haftabaşına Çeşme ilçesi’nden başladı. Çeşme İlçe teşkilatının çoşkuyla karşıladığı Ceyhun, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması yaptı. Kutlamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü gençlere  hediye etmesinin önemini işaret eden Ceyhun, “Türkiye’nin yarınla güvenle bakabilmesi gençlerimizle mümkün. Bize böyle güzel bir ülke ve hedefler bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Çeşme Pir Sultan Abdal Derneği, Esnaf Odası ve Esnaf Kredi Kooperatifini ziyaret eden ve tam gün Çeşme’de çalışma programı yapan Ceyhun, ilgi odağı olurken, gittiği her yerde yaptıkları hizmetleri anlattı.  

‘Yaparız ederiz’ değil, ‘yaptık teslim ediyoruz’ deriz

İzmir’in Çeşme ilçesinin sadece eğlence mekanlarıyla anılmasının bu şekilde magazin bültenlerinde yer bulmasına dikkat çeken Ceyhun, şöyle konuştu; “Çeşme Türkiye’nin en güzel ilçelerinden bir tanesi ve İzmir’in gözbebeği. Ama Çeşme’de yapılacak çok iş var. Yazları nüfusunu ikiye katlayan güzel ilçemizde vatandaşlarımızın, esnafımızın şikayetçi olduğu konular var. Ben AK Parti’nin bir mensubu olarak Meclis’te temsil görevi verildiği takdirde İzmir’in diğer bütün güzel ilçelerinde olduğu gibi Çeşme için de koşturan bir vekil olacağım. “Biz ‘yaparız ederiz’ demeyiz. ‘Yaptık, teslim ediyoruz” deriz”.

“Her zaman halkın içinde”

AK Parti’nin hizmetlerini anlatan Ceyhun, “Biz iki kıtanın altından denizin 62 metre derinliğinden tünelleri geçirdik. Türkiye’nin en büyük havalimanlarını halkın hizmetine sunduk. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’nin her yerine hizmet götürdük. Her zaman halkın içinde, her zaman koşturan olduk. Şimdilerde hizmetlerimize, yaptıklarımıza dil uzatamayanlar, “kalkmış onu yapacağız, bunu yapacağız” diye vaadlerde bulunuyor. Bizim 13 yıldır vatandaşlarımıza hizmetin nasıl yapıldığını gösterdik. Onlarla aramızda çok büyük farklar var; “Onlar konuşuyor biz yapıyoruz”. Mazeretlerden uzak duruyor, kimseyi suçlamadan, ‘onlar yapmıyor, bunlar gitmiyor’ demiyor, tarih koyup vatandaşlarımız için kolaylık sağlayacak her şeyi bir bir hizmete açıyoruz” dedi.

Seçime kısa bir süre kaldığını ve son güne kadar İzmirlilere yaptıklarımızı ve olması gerekenleri anlatacaklarını kaydeden Ceyhun, 7 Haziran günü Çeşmeliler, İzmirliler, Türkiye bir karar verecek. Verilecek karar ne olursa olsun, bu kararın sonunda İzmir kazansın, Türkiye kazansın” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası