Ege Postası
Geri

AK Partili Şeboy'a “Meslektaş” desteği

Buca’da 15 yıl yürüttüğü Belediye Başkanlığı yapan ve “Efsane Başkan” namıyla anılan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy’a meslektaşlarından açık destek geldi. İzmir’in sevilen belediye Başkanları Şeboy için bir araya geldi. İzmir'in sevilen belediye başkanları bir araya geldi
AK Partili Şeboy'a “Meslektaş” desteği
Haberler / Seçim
19 Mayıs 2015 Salı 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Eski Milletvekili Yıldırım Ulupınar, eski Belediye Başkanı Adnan Yüksel ve Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler tarafından Kaya Termal Otel’de düzenlenen geceye Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği yapmış ve yapmaya devam eden kanaat önderleri katıldı. İzmir siyasetinde önemli izler bırakan Ahmet Sarışın, Cengiz Bulut, Mustafa Şentürk, Galip Öztürk gibi bir çok ismin katıldığı organizasyonda Makedonya Studenicani Belediye Başkanı Azem Sadiki de yer alarak Şeboy’a destek verdi. Duygusal anlar yaşanan gecenin açılış konuşmasını yapan Yıldırım Ulupınar, Milletvekili seçildiği ilk günlerdeki heyecanını bir kez daha yaşadığını belirtti. Gecede tek tek konuşma yapan eski belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları başkanları, İzmir için çok önemli hizmetler yapacağına inandıkları Cemil Şeboy’u bakan olarak görmek istediklerini belirttiler.



Bu sorumluluk hepimizin
 “Sizlere bu kente, bu ülkeye hizmet eden meslektaşlarım olarak seslenmek istiyorum” sözleriyle konuşmasına başlayan  Cemil Şeboy, “Gerek Belediye Başkanlarım, gerek Meclis Üyelerim, gerek Oda Başkanlarım hepiniz benim meslektaşım ve dostumsunuz. Sizler olmasaydınız, bu toplantıyı organize eden arkadaşlarım olmasaydı böyle bir gece olmazdı. Ama bu gönül işi, bu ülkeyi sevme işi. Gönül dostlarını ister, gönül özlediği insanları görmek ister ben de bu gece dostlarımla sevdiklerimle birlikte olduğum için çok mutluyum. Bu gece herkes evinde rahatça oturup yemeğini yiyebilirdi ama bir sorumluluğunuz var. Bu sorumluluk sadece bana destek olmak anlamında değil. Ülkenizi sevdiğiniz için, kentinizi sevdiğiniz için buradasınız çünkü bu sorumluluk hepimizin o yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum” dedi.




Belediye Başkanı gibi çalışacağım
 Asıl işinin mimarlık olduğunu belirten Şeboy, “Ancak aynı zamanda 15 sene belediye Başkanlığı yapınca ister istemez bu işin ustası oluyorsunuz. Ben burada Belediye Başkanlığı yapmış arkadaşlarımın hepsiyle çalıştım. Onların omzunda nasıl bir yükle çalıştıklarını ben biliyorum. Yargılanmayan Belediye Başkanı, Meclis üyesi yoktur. Ama sorumluluk aldığımız için hizmet ettiğimiz için yargılandık. Ben Buca’da Başkan olduğumda, yollar çamurdu. İmar planları yoktu. Okul alanları yoktu. Çocuk oyun alanları yoktu. Yolları yoktu. Belediye Binası yoktu.  Ama bakın Buca’yı bir yerlere getirdik, Buca’da bizi buraya getirdi. Dünya çapında projeler gerçekleştirdik. Şimdi ben yine Beleidye Başkanı gibi çalışacağım. İzmir’de kentsel dönüşüm, Metro ve Bostanlı- İnciraltı köprüsünün olması için çalışacağım. Hangi Partiden Belediye Başkanı Ankara’ya gelirse, koluna gireceğim ve Bakanlıkları dolaştıracağım. İzmir’e İzmirlilere faydalı her projenin arkasında duracağım” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası