Ege Postası
Geri

Sürekli'den yerel söz: Tüm belediyelere kapımız açık olacak!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin bugüne kadar belediyeler arasında hiçbir ayrım yapmadığını belirterek “Parti ayrımı yapmaksızın kapımız tüm belediyelere açık olacak” dedi. AK Partili Sürekli'den yerel söz
Sürekli'den yerel söz: Tüm belediyelere kapımız açık olacak!
Haberler / Seçim
18 Mayıs 2015 Pazartesi 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama vatandaşla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, halktan gelen su problemi tepkisine karşılık “ Türkiye’nin en pahalı suyu İzmir’de… Bunun yanı sıra vatandaş daha pek çok sorunla karşı karşıya. Ayrıca  Bergama Belediyesi’ne açık çek veriyorum. Eğer projeleriyle gelirse kapımız sonuna kadar açık olacaktır” dedi.


Bergama gibi pek çok çevre bölgelerden gelen şikayetlerin başında su problemi olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli “ Yasalar, kanunlar Türkiye’nin her yerinde aynı şartlardadır. Buna rağmen İzmir diğer pek çok ilden daha sorunlu… Hizmet konusunda eksik çok; vatandaş artık bıkmış. Türkiye’nin en pahalı suyu İzmir’de… Bunu verilerde de görebilirsiniz. Hala yapamayacakları vaatleri halkın önüne sunup duruyorlar. Önce vatandaşın suyunu ucuzlatın. Diğer kentlerle eşit hale getirin. Bu nasıl bir belediyecilik anlayışıdır, nasıl olur Büyükşehir İzmir’i bu kadar her şeyden yoksun bırakır. Buradan söylüyorum; Bergama Belediye başkanına açık çek veriyorum. 7 Haziran’dan sonra bize düşünceleriyle, projeleriyle gelecek olurlarsa bizim kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Gelin artık hep birlikte İzmir’e canlılık getirelim” dedi.
BİZİM KEREM ALİ BUGÜN BERGAMALIYDI
Bergama ilçesinde pazar esnafıyla da bir araya gelen Kerem Ali Sürekli ’ye tezahüratlar yapıldı. ‘İşte bizim Kerem Ali’ sloganlarıyla karşılanan Sürekli, esnafın tezgahına geçip satış yaptı, pazarcıyla beraber çay içti. Ardından esnafa iyi dileklerini ileten Sürekli  “Bugün Bergama’dan çok mutlu ayrılıyorum. Bergama bizi alkışlayarak karşıladı ve aynı şekilde uğurladı. Bugün iliklerime kadar kendimi Bergamalı hissettim. Bu hissi yaşatan Bergama halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bergama’da büyük bir teveccüh var. İnşallah bizlerde sizlerin bu teveccühüne karşı mahcup olmayacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası