Ege Postası
Geri

Hotar, Selçuklularla sokak sofrasında buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Mİilletvekili Adayı Nükhet Hotar Selçuk İlçe ziyaretinde akşam yemeğini Selçuklularla birlikte çarşıda kurulan sofrada yedi.Yemeğin ardından konuşan Hotar, "Türkiye’de vesayete 7 Haziran'da tekrar dur diyecek" dedi. AK Partili Hotar Selçuk'ta muhalefete yüklendi
Hotar, Selçuklularla sokak sofrasında buluştu
Haberler / Seçim
18 Mayıs 2015 Pazartesi 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar İkiçeşmelik’te seçim ofisi açılışına katıldı. Ardından Selçuk İlçesinde programına devam eden Hotar Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Ardından Selçuk Engelliler Derneği ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. Hotar son olarak Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’in tertiplediği programda ilçe teşkilatı ve yüzlerce Selçukluyla Çarşıda kurulan sokak sofrasında akşam yemeğinde tavuklu pilav yedi, ayran içti.
 
Selçuk’ta zafer destanı yazıldı
Akşam yemeğinin ardından Selçuklulara seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar Selçuk ilçe teşkilatının özverili çalışmaları sonucunda 30 Mart yerel seçimlerinde zafer destanı yazdığını belirtti. Selçuk’ta elde edilen başarının Türkiye’nin birçok yerine örnek olduğunu vurgulayan Hotar, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vermiş oldukları emek için tüm teşkilata tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah hepimize hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.  
 
Muhalefet Amerika’yı yeniden keşfediyor
Muhalefetin, AK Parti Hükumeti döneminde uygulanmaya başlayan sosyal politikalar ve halka sunduğu sosyal hizmetleri ancak vaat olarak düşünebildiğine dikkat çeken Hotar,”Bizler Yeni Türkiye’de neler yapacağımızı anlatırken onlar daha vaatlerin peşine takılmışlar. Muhalefet Amerika’yı yeniden keşfediyor. Bizse onların söylediklerinin altını 12 yıl önce doldurduk. Biz şimdi Yeni Türkiye’de nasıl hedefler, nasıl ümitler, nasıl bir vizyon bizleri bekliyor halkımıza onları anlatıyoruz” dedi.
 
Vesayete tekrar dur diyeceğiz
 
Ülkemizin AK Parti hükumetinden önce hep korku siyasetiyle, hep bir takım vehimler üreterek, vesayetlerin altında ve gölgesinde olduğunu vurgulayan Hotar, “Ülkemiz 3 Kasım 2012’ye kadar bu korkularla geldi. Siz teşkilat mensuplarımızın başta olmak üzere, Kurucu Genel Başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımızın gayretinin devamıyla çok yol katettik. Artık çocuklarımız Türkiye’de geleceğe umutla bakıyor. Yeni Türkiye yolunda ne İzmir’in, ne Türkiye’nin kaybedecek vakti yok. Tekrar annelerin ağlamasına, ülkemizin İMF’nin kapısında borç almak için nöbet tutmasına hiçbirimiz izin vermeyiz. 7 Haziran Gelen Seçimleri sadece partilerin yarıştığı bir seçim değil. Bu seçim Türkiyemizin kazanımları daha da artarak devam etmesi için son derece önemli. Bunu da herkes artı 1 oy diyerek son hızla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası