Ege Postası
Geri

AK Partili Turhan; Art niyetlerini açığa çıkardılar

Seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına devam eden Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan Bayraklı İlçesi seçim ofisi açılışında partililer ile bir araya geldi. Otobüsün üstünde yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenen Turhan, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin idam kararını fırsat bilen Doğan medya grubunu hedef aldı.
AK Partili Turhan; Art niyetlerini açığa çıkardılar
Haberler / Seçim
18 Mayıs 2015 Pazartesi 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Borsa İstanbul Eski Başkanı Turhan, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında verilen idam kararına ilişkin olarak "Yüzde 52 ile seçilen Cumhurbaşkanına idam" başlığıyla yer alan ve bunu fırsat bilerek çirkin göndermede bulunan Hürriyet gazetesinin manşetine sert tepki gösterdi. Turhan, ‘Nasıl bir durumda olduğumuzu en iyi anlayacağımız husus atılan manşetlerdir. Doğan medyanın mansetleri herşeyi açıkca gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını gösteriyor, üstünde de diyor ki, yüzde 52 oy aldı idam edilecek. İşte bunlar akıllarındaki bu art niyetleri art düşüncelerini açığa çıkardılar. Onlar istiyorlar ki, millet yeniden diz çöksün. Biz halka hizmeti hakka hizmet bildik. Siz bizim peşimizde olduğunuz müddetçe, siz bize destek verdiğiniz müddetçe ne biz eğiliriz, ne de milletin başını eğirtiriz.milletin üstünde hiçbir vesayeti kabul etmedik, etmeyeceğiz. Milletinin sözünün üstüne hiçbir söz söylemeyeceğiz. Bunun size İzmir’in bağrından çıkmış, İstiklal Savaşı Gazisi iki dedenin torunu İbrahim Turhan söylüyor’ şeklinde konuştu. 
Seçim ofisi açılışı sonrası Çiğli İstik Spor Tesisinde Ak Gençlik ile buluşan Turhan, Ak Parti ile istikrara, 2023 hedefine hep birlikte yürüyeceklerini belirtti. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İbrahim Turhan, Çiğli’de büyük ilgi gördü. Turhan, ‘Ak gençlik ile 7 Haziran günü sandıkları gümbür gümbür sarsacağız, tüm muhalefet birlik oldu, tuzak kurdular. Oyunlarını bozmak için herkes sandığa sahip çıkacak, sandık namusumuzdur. 7 Haziran günü Ak Gençlik olarak öyle bir ses verelim ki 7 iklim 3 kıta inlesin, hiç durmadan çalışacağız, seçim günü paralel yapı, üst akıl ve Pensilvanya tir tir titrecek’ dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası