Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ, Kemalpaşa'da muhalefete yüklendi: "Hayalleri bile yok"

Ak Parti İzmir Milletvekili MKYK Üyesi Hamza Dağ Kemalpaşa’da vatandaşlarla biraraya geldi. AK Partili Dağ, Kemalpaşa'da muhalefete yüklendi
AK Partili Dağ, Kemalpaşa'da muhalefete yüklendi:
Haberler / Seçim
19 Mayıs 2015 Salı 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yoğun katılımın gözlendiği Kemalpaşa mesirelik alanda Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu kendisine eşlik etti.
Yöre halkının sevgi ve sempatisini kazanmış olan Milletvekili Hamza Dağ vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
Düzenlenen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Dağ, Kütahya’nın Simav İlçesi’nden selamlarını sunarak başladı. İzmir’in demografik yapısının şekillenmesinde her bir vatandaşımızın farklı il, ilçe ve köylerden göç ettiğini, ama asla nereden geldiğini, kültürünü unutmadığını dile getiren İzmir Milletvekili, Ak Parti Hükümeti olarak bu çeşitliliği her zaman muhafaza ettiklerini belirtti.
Ak Parti Hükümeti olarak gençlerin milli benlik duygularının gelişmesinde, 12 yıllık süreçte, çok büyük emekler verildiğini hatırlatan Hamza Dağ, “Bu sürece gelmekte çok zorlandık. Yaptığımız düzenlemeler Anayasa Mahkemesi’nden döndü. Fakat geçtiğimiz 4 yıllık zamanda Ak Parti olarak kültürümüze çok şeyler kazandırdık. Bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.
Ak Partili vekillerin ziyaretlerindeki faaliyetlerini anlatan İzmir Milletvekili Adayı Dağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ilçe ilçe, belde belde gezerek İzmir’e kazandırdıklarımızı, ülkeye kazandırdıklarımızı anlatıyoruz. Birileriyse vaatlerini anlatıyor. İktidar olma beklentileri yok. Hayalleri bile yok. Vaatlerinde gerçekleşmeyecek sözlerden bahsediyorlar. Bizim yaptıklarımızsa ortada. Sadece Kemalpaşa’ya Lojistik Köyü kazandırıyoruz. İzmir-İstanbul Otoyolu son hız devam ediyor. Viyadükleri görmeye başladık. Ankara-İzmir Hızlı Tren projemizin Afyonkarahisar’a kadar olan bölümü bitti, diğer bölümün bitimi de yakındır. Gelelim Konak Tüneli’ne. Hepimizin hayatı kolaylaşacak. Tünelden girdiğinizde Yeşildere’ye 1,5 dakikada çıkıyoruz. Başbakanımız geldiğinde bu tünelin açılışını yapacak. Hayırlı olsun.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası