Ege Postası
Geri

Tanrıkulu: Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, devletin anayasal görevi olan sosyal yardımların AK Parti döneminde yoksul kesimi oy deposu olarak kullanmaya dönüştüğünü belirterek, sosyal yardımların kendi iktidarları döneminde artarak devam edeceğini, ancak siyasete alet edilmeyeceğini söyledi.
Tanrıkulu: Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek
Haberler / Seçim
20 Mayıs 2015 Çarşamba 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in tarım ve hayvancılık merkezi Ödemiş ile Kiraz'daki vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyunca iki ilçeyi gezen Ahmet Kenan Tanrıkulu, milletin takdiriyle kurulacak olan MHP iktidarının yapacakları projelerini anlattı. Kiraz teşkilatı tarafından onuruna düzenlenen akşam yemeğine katılan Tanrıkulu, burada meslek odaları başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine seslendi. İktidar partisi milletvekili adaylarının devletin yaptığı sosyal yardımları bile seçim malzemesi haline getirdiklerini ifade eden Tanrıkulu, “Ne acı ki milletin parasıyla sağlanan yardımları bile kendi çıkarlarına kullanır hale geldiler. Vatandaşa devlet eliyle yapılan sosyal yardımların kesileceği tehdidiyle sokakta oy avcılığına çıkıyorlar" dedi. 

Partilerinin iktidara gelmesi halinde bir elin yaptığı yardımı diğer elin görmeyeceğinin garantisini veren Tanrıkulu, “İşte bu yüzden Hilal Kart projemiz var. Elinde bu kartı olan vatandaşımızın evine artık adeta davul çalınarak yardım malzemesi gitmeyecek tam tersine vatandaşımız istediği ürünü gidip kendisi alabilecek. Böylelikle rencide eden o yardım görüntülerine kimse şahit olmayacak" diye konuştu. Yapılan bu yardımları parti politikası olmaktan çıkarıp devlet politikası haline getireceklerini sözlerine ekleyen Tanrıkulu, “Siz onların ekonomik istikrar bozulur, yardımlar kesilecek yalanlarına asla inanmayın. Yardımlar kesilmeyecek, artarak devam edecek. Milliyetçi Hareket'in iktidarında kimse aç, kimse açıkta kalmayacak" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası