Ege Postası
Geri

'Kar Serçesi' büyük ilgi gördü

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Delikanlı Gerçekçi Sinema Okulu’nun (DGSO) ikinci filmi olan 'Kar Serçesi' adlı uzun metrajlı filmin galasına öğrenciler, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Filmin yönetmeni...
'Kar Serçesi' büyük ilgi gördü
Haberler / Kültür - Sanat
13 Mayıs 2013 Pazartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Delikanlı Gerçekçi Sinema Okulu’nun (DGSO) ikinci filmi olan 'Kar Serçesi' adlı uzun metrajlı filmin galasına öğrenciler, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Filmin yönetmeni İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İrfan Hıdıroğlu, galanın ardından yaptığı açıklamada, “Filmimiz 115 dakikalık bir film. Çekimleri Erzurum’da yaptık. Sinema okulumuzun da ikinci filmi oldu. Biz gönül birlikteliği yaptık. Yoksa 70 kişilik bir ekibi burada tutmak çok zor. 4 bin 500 TL gibi bir bütçeyle çektik ve filmimizde eğitim amacı güttük.” dedi.

AÜ Kültür Merkezi Oditoryum A Salon’da gerçekleştirilen galaya dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası