Ege Postası
Geri

'Mobil Anaokulu' öğrencileri mezun oldu

Ankara Mamak Belediyesi’nin 'Mobil Anaokulu' öğrencileri eğitim öğretim yılının sonuna geldi. Mobil Anaokulu’ndan mezun olan öğrenciler hazırladıkları yıl sonu gösterileriyle velileri eğlendirdi.Başak, Kutlu, General Zeki Doğan, Hüseyin...
'Mobil Anaokulu' öğrencileri mezun oldu
Haberler / Genel
12 Haziran 2013 Çarşamba 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Mamak Belediyesi’nin 'Mobil Anaokulu' öğrencileri eğitim öğretim yılının sonuna geldi. Mobil Anaokulu’ndan mezun olan öğrenciler hazırladıkları yıl sonu gösterileriyle velileri eğlendirdi.

Başak, Kutlu, General Zeki Doğan, Hüseyin Gazi, Altıağaç ve Misket mahallerinde mobil anaokulundan faydalanan öğrencilerin hazırladıkları gösteriler veliler tarafından beğenildi. Damat halayı, şiir dinletisi, drama gösterisi, oyun, tiyatro ve dans gösterisiyle sahneye çıkan öğrenciler ilgi gördü. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Dezavantajlı bölgeler için hazırladığımız mobil anaokulu projemizden bu yıl yaklaşık 170 öğrencimiz faydalandı. Okul öncesi eğitim son derece önemli bir konu. Bu konuda belediyemiz öncülüğünde bir AB projesi olarak başlattığımız Mobil Anaokulu'nu şu an belediyemiz kendi başına sürdürüyor. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatı boyunca başarılar diliyorum.” dedi.

Mamak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, Mobil Anaokulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları elişi ve eğitim çalışmalarını sergiledi. Mobil Anaokulu uygulamasından faydalanan aileler uygulamadan memnun kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası