Ege Postası
Geri

'Palalı'nın avukatı: Müvekkilim hakkında ifadeye ilişkin yakalama kararı vardı

Gezi olayları kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve yurt dışından döndükten sonra gözaltına alınan Sabri Çelebi’nin avukatı Zafer Küçük, müvekkilinin görüntülere de yansıyan kadın ile ilgili mahkemede pişmanlığını dile...
'Palalı'nın avukatı: Müvekkilim hakkında ifadeye ilişkin yakalama kararı vardı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gezi olayları kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve yurt dışından döndükten sonra gözaltına alınan Sabri Çelebi’nin avukatı Zafer Küçük, müvekkilinin görüntülere de yansıyan kadın ile ilgili mahkemede pişmanlığını dile getirdiğini söyledi.

Kamuoyunda 'Palalı' olarak anılan Sabri Çelebi'nin avukatı Zafer Küçük, müvekkilinin hakkındaki yakalama kararının ifadesinin alınmasına yönelik olduğunu belirtti. Küçük, “Savunmasında dosya ile alakalı olarak ifadeleri de vardı. Sadece o bayanla alakalı olarak pişmanlığını dile getirdi. Diğerleriyle ilgili olarak da kendini savunma amacıyla yapıyor.” dedi.

Müvekkili hakkında yurt dışı çıkış yasağı bulunmadığını belirten Küçük, “Bu sadece ifadeye ilişkin bir yakalama kararıydı. Savunmaya ilişkin bir yakalama kararıydı. İfadesi alındı serbest bırakıldı. Aralık ayında da duruşması var.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası