Ege Postası
Geri

Özer: Birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı güç birliği yapmalıyız

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, "Bugün de içinde bulunduğumuz zorlukları aşmak için yapılması gereken, birlik ve beraberliğimize giden yollarda kilit taşlarını sağlamlaştırmak, bunu bozmaya çalışanlara karşı güç birliği...
Özer: Birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı güç birliği yapmalıyız
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, "Bugün de içinde bulunduğumuz zorlukları aşmak için yapılması gereken, birlik ve beraberliğimize giden yollarda kilit taşlarını sağlamlaştırmak, bunu bozmaya çalışanlara karşı güç birliği yapmaktır." dedi.

        Ahmet Özer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özer, "Bağımsızlık mücadelemizin en önemli adımlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Ağustos ayı milletimiz için zafer ayıdır. Aziz milletimiz; Malazgirt, Kosova ve Mohaç zaferlerini de hep bu ayda kazanmıştır." ifadelerini kullandı.

        Özer, bu ayda kazanılan ve kutlanan 30 Ağustos Zaferi’nin milletin diriliş ve şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatana göz dikenlere verilmiş onurlu bir cevap olduğu vurguladı.

        "EMPERYALİST GÜÇLERE KARŞI BİR DESTANDIR"

        "Bu zafer, emperyalist güçlere karşı kadınıyla, çocuğuyla, topyekûn verilen bir savaşın sonucunda kazanılan zaferin destanının yazıldığı gündür." diyen Özer, bu zaferde millet-ordu bütünleşmesinin mücadeleyi nihai başarıya ulaştırdığını ifade etti. Özer, bu zaferin İstiklal Savaşı'nın temel hedefi olan, millet egemenliğine dayalı yeni bir devlete kavuşmanın yolunu da açtığının altını çizdi.

        "FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR"

        Kahraman vatan evlatlarının, ülke topraklarının dört bir tarafını işgal eden 'düveli muazzama' denilen işgal güçlerine karşı destansı bir varoluş mücadelesi verdiğine vurgu yapan Özer, farklılıkları çatışma ve gerginliğin nedeni olarak değil milleti zenginleştiren unsurlar olarak görmek gerektiği belirtti.

        "MİLLİ İRADEYE İNANÇ VE BAĞLILIK"

        Acı yokluk ve sıkıntı içerisinde yürütülen bağımsızlık mücadelesinin en dikkat çekici boyutunun Birinci Meclis’in şahsında oluşan milli iradeye olan inanç ve bağlılık olduğuna işaret eden Özer, "Bugün de içinde bulunduğumuz zorlukları aşmak için yapılması gereken, birlik ve beraberliğimize giden yollarda kilit taşlarını sağlamlaştırmak ve bunu bozmaya çalışanlara karşı güç birliği yapmaktır." ifadelerine yer verdi.

        Mesajında son olarak birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özer, "Tüm enerjimizi daha özgür, daha müreffeh, daha demokratik, daha kalkınmış bir Türkiye için harcamalıyız. El ele vererek dünyanın en saygın ve güçlü ülkeleri arasına girmeliyiz." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası