Ege Postası
Geri

NT’den çocuklara boyayı doğru kullandırma çalışması

Kaynak Holding şirketlerinden NT kitap ve kırtasiye marketi, düzenlediği etkinlikleriyle çocukların okula ısındırılmasını ve boya ürünlerinin doğru kullanılmasını amaçlıyor. Düzenlenen etkinlikle çocukların el becerilerini geliştirecek...
NT’den çocuklara boyayı doğru kullandırma çalışması
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaynak Holding şirketlerinden NT kitap ve kırtasiye marketi, düzenlediği etkinlikleriyle çocukların okula ısındırılmasını ve boya ürünlerinin doğru kullanılmasını amaçlıyor. Düzenlenen etkinlikle çocukların el becerilerini geliştirecek boyama ve çizim çalışmaları yapılarak çocukların kavrama ve sorun çözme yeteneklerinin artırılması hedefleniyor.

NT’nin BIC ile birlikte gerçekleştirdiği çocuk etkinlikleri İstanbul Yenibosna’daki StarCity Alışveriş Merkezi’nde yaptı.
NT Mağazaları Kurumsal İletişim Müdürü S. Serkan Bilikci, "Etkinliklerimizi arttırarak tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Çünkü kazanılan el becerileri, öğrencilerin okul hayatındaki başarısını etkiliyor. Eğitimin her alanında ve her yaş gurubunda sağlıklı ürünlerin tüketici ile buluşturulması vizyonumuzun gereği geçen yıl 25 milyon olan ziyaretçimizi bu yıl 27 milyonun üzerine çıkarmayı hedefliyoruz." bilgisini verdi.

İstanbul Starcity AVM’de yapılan çocuk etkinliğinde şablon boyama tekniği, aquacoleur ile kuru sulu boya, balon, visaquarelle ile baskı tekniği çalışmaları yapıldı. Azo ve fitalat gibi çocuk sağlığına zararlı maddeler içermemesi ve ürün portföyünde her yaş grubuna yönelik boyalar olması BIC ile birlikte etkinlik gerçekleşti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası