Ege Postası
Geri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ‘Bizim Çocuklar Bandosu’ kuruyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir sanatsal etkinliği daha hayata geçiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü'nün, Ferit Ginol Kültür Sanat Merkezi işbirliği ile gerçekleştireceği ‘Bizim Çocuklar Bandosu’na...
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ‘Bizim Çocuklar Bandosu’ kuruyor
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir sanatsal etkinliği daha hayata geçiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü'nün, Ferit Ginol Kültür Sanat Merkezi işbirliği ile gerçekleştireceği ‘Bizim Çocuklar Bandosu’na 12–20 yaş arasındaki çocuk ve gençler başvurabiliyor.

Başvuruların başladığını, başvuruların şahsen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, “Son 3 yıl içinde Çocuk Korosu ve Çocuk Ritim Grubu projelerimizi hayata geçirdik, her ikisinde de çocukların ve velilerin memnuniyeti ve projelerin sürekli genişleyerek devam ediyor olması bizi son derece mutlu ediyor. Bizim Çocuklar Bandosu da tıpkı Çocuk Korosu ve Çocuk Ritim Grubu gibi sürekli bir eğitimin ve katılımın eseri olacak. Müziğe ve özellikle bandoya ilgisi olan yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi Bizim Çocuklar Bandosu'na bekliyoruz. Nota eğitimi, üflemeli ve ritim enstrümanlarının, alto ve tenor saksafon, trompet, perdeli trombon, bariton, tuba gibi üflemeli enstrümanların, davul, trampet ve zil gibi ritim enstrümanlarının da eğitimlerinin verileceği kurslarımız hafta içi ve hafta sonları devam edecek.” dedi.

Başvuruların 15 Eylül’de tamamlanacağını belirten Marangoz, başvuruların şahsen yapılacağını, konu ile ilgili detaylı bilgilerin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden 0342 2111200 dahili 1305 nolu telefondan alınabileceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası