Ege Postası
Geri

İş sağlığı uzmanları Bursa’da bir araya gelecek

Bursa İş Sağlığı Güvenliği Derneği (BİGDER) tarafından 'İş Sağlığı ve Güvenliği çalışanları nasıl örgütlenmeli' konulu çalıştay düzenlenecek.     1 Eylül Pazar günü yapılacak çalıştaya, Ankara, İstanbul,...
İş sağlığı uzmanları Bursa’da bir araya gelecek
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa İş Sağlığı Güvenliği Derneği (BİGDER) tarafından 'İş Sağlığı ve Güvenliği çalışanları nasıl örgütlenmeli' konulu çalıştay düzenlenecek.

    1 Eylül Pazar günü yapılacak çalıştaya, Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Denizli ve Antalya İSG Dernek Başkanları ile yöneticileri katılarak, iş sağlığı ve güvenliği çalışanlarının mesleki anlamda örgütlenmesini ele alacak.

    Çalıştay www.osgbtv.com adresinden canlı olarak yayınlanacak ve facebook üzerinden interaktif katılım sağlanacak. Çalıştaya katılanlar nasıl bir örgütlenme arzu ettiklerini ifade ederken, toplantı sonrasında da bulundukları yerden online ankete iştirak edebilecek.

    Bursa İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Sema Özkan, Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri alanında çalışan sayısının 100 bini bulduğunu fakat bunların sadece yüzde 4-5’lik kısmının örgütlendiğini ifade etti. Özkan, “Çalıştayımızda mesleki anlamda birlik ve beraberliğimizi ele alacağız. Biz iş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet verenlerin bir araya gelmesi bu konunun işyerleri başta olmak üzere toplumumuzda iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının daha yaygın bilinmesine de fayda sağlayacaktır.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası