Ege Postası
Geri

Er: Türk milletinin mücadelesi tarihin altın sayfalarında yerini almıştır

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk milletinin şanlı tarihi içinde göstermiş olduğu birlik ve beraberlik duygusunu kaybetmemesi temennisinde...
Er: Türk milletinin mücadelesi tarihin altın sayfalarında yerini almıştır
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk milletinin şanlı tarihi içinde göstermiş olduğu birlik ve beraberlik duygusunu kaybetmemesi temennisinde bulundu.

    Ali Fuat Er, 30 Ağustos Zafer Bayramı’´nın 91. yıl dönümünü yayınladığı mesajda, "30 Ağustos, Türk milletini tutsak etmeye, sömürge yapmaya, Türkiye’yi parçalayıp, Türkiye’de hayalî devletler kurmaya yönelik yanlış hesapların Afyon’dan, Dumlupınar’dan, Kocatepe’den ve İzmir’den Mehmetçik süngüsü ile dönmesidir. Milli mücadele ve birlik-beraberlik ruhuyla verilen özgürlük mücadelesinin önemli zaferlerinden olan 30 Ağustos, bu birlik ve beraberlik duygusunu yeniden hatırlamamız ve geçmişimizle gurur duymamız gereken önemli dönüm noktalarından biridir." dedi.

    30 Ağustos’´un inançlı, kararlı ve yürekli bir ulusun, bağımsızlık zaferi olduğunu ifade eden Er, şunları kaydetti: "Millet olarak tek vücut olduğumuz zafer mücadelesinde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yanında isimsiz kahramanları, şehitlerimizi, çocukları ile birlikte mermi taşıyan analarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Zafer Bayramı'nı kutladığımız şu günlerde, geçmişimizi ve ülke topraklarına göz diken düşmanlarımıza karşı nasıl mücadele verdiğimizi çocuklarımıza iyi anlatmalıyız. Bilinmelidir ki geçmişine sahip çıkmayanların gelecekleri de karanlık olur. Bu düşüncelerle, mukaddes vatanımızda birlik ve bütünlüğümüzün perçinlediği ve dünyaya kabul ettirildiği bu çok anlamlı zaferin yıldönümünde, büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı saygı, minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyor, Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası