Ege Postası
Geri

Bakan Eroğlu Balıkesir'de 75 milyon liralık 12 tesis açacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de 75 milyon liraya mal olacak toplam 12 tesisin açılış ve temel atma törenine katılacak. Altısı sulama, altısı taşkın koruma ve rüsbat kontrol tesisi olan projelerle 57 bin hektar tarım...
Bakan Eroğlu Balıkesir'de 75 milyon liralık 12 tesis açacak
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de 75 milyon liraya mal olacak toplam 12 tesisin açılış ve temel atma törenine katılacak. Altısı sulama, altısı taşkın koruma ve rüsbat kontrol tesisi olan projelerle 57 bin hektar tarım alanı sulanacak, 10 yerleşim yeri de taşkından korunacak.

Bakan Eroğlu, bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere cumartesi günü Gönen ilçesine geliyor. Toplu açılış töreni, saat 11.00'de Yıldız Meydanı'nda başlayacak. Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Eroğlu'nun cumartesi saat 10.00'da Ankara'dan Bandırma ilçesine geleceği bildirildi. Bakan Eroğlu ve beraberindekiler, buradan Gönen'e geçecek. Toplu açılış törenine katılacak Eroğlu, Gönen Belediye Başkanlığı ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret edecek. Daha sonra ise Çanakkale'nin Çan ilçesine hareket edecek.

Bakan Veysel Eroğlu'nun açacağı ve temelini atacağı tesisler şunlar: Dursunbey Süleler Göleti sulama açılışı, Sındırgı Yaylabayır köy içi deresi açılışı, Gönen Tahirova sulaması ikmal inşaatı temel atma, Balya Kayalar Göleti sulama inşaatı temel atma, İvrindi Büyükyenice Göleti sulama inşaatı temel atma, Dursunbey Kavacık Göleti ve sulama inşaatı temel atma, Merkez Düzoba Göleti ve sulama inşaatı temel atma, merkez İbirler, Karakol ve Kavaklı göletleriyle Havran Çakırdere ve Dursunbey Osmaniye dereleri temel atma, Edremit Güre Mehmet Deresi yuk.Hvz.İs.Eroz. ve Rus.Kont. inşaatı temel atma, Merkez İkizcetepeler Barajı ve Ayvalık Madra Barajı Yuk.Hvz.İs.Eroz. ve Rus.Kont. inşaatı temel atma, Merkez Yandereler 4. kısım T.K. inşaatı temel atma, Gömeç Kemalpaşa Deresi T.K. inşaatı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası