Ege Postası
Geri

Ali Dağı mesire alanı modern bir görünüme kavuşuyor

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Vali Yardımcısı Murat Süzen ve Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer ile birlikte Ali Dağı mesire alanına giderek, buranın modern bir piknik alanına çevrilmesi yönünde yapılan çalışmaları...
Ali Dağı mesire alanı modern bir görünüme kavuşuyor
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Vali Yardımcısı Murat Süzen ve Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer ile birlikte Ali Dağı mesire alanına giderek, buranın modern bir piknik alanına çevrilmesi yönünde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

    Adıyaman Valiliği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın mali desteği ile finanse edilen Ali Dağı mesire alanında tuvaletler, çeşmeler, kurban kesim yeri ile bulaşık yıkama yerlerinin yapımına başlandı. Buradaki çalışmaları inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, “Bu alanın modern bir mesire alanına çevrilmesi amacıyla 800 bin liralık ödeneğin 600 bin lirasının İpekyolu Kalkınma Ajansı'ndan, 200 bin lirasının ise Orman Genel Müdürlüğü'nce tahsis edildiğini belirterek, “2 bin dönümlük alanda park alanı, çocuk oyun alanları, piknik masaları, kamelya, tuvaletler, kurban kesim yerleri ve bulaşık yıkama yerlerinden oluşan modern bir mesire alanı yapmayı planlıyoruz. Şu anda yapılan çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yılın sonuna doğru buradaki çalışmaları tamamlayacağız. Bu alanda ilk etapta 5 adet tuvalet, 8 adet bulaşık yıkama yeri ve 10 adet çeşme yapacağız. Buradaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte Adıyaman’da dinlenme yerlerinin sayısı alternatif olarak çoğaltıp, şehrin kavurucu sıcağından ve gürültüsünden kaçan vatandaşlarımızın hafta sonu aileleri ile birlikte gün boyu zaman harcayabilecekleri alternatif bir alan yaratılmış olacaktır.” dedi.

    Adıyamanlı vatandaşların doğayla iç içe ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için tasarlanan Ali Dağı mesire alanının 2 bin dönümlük bir araziye sahip olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Ali Dağı mesire alanına şimdiye kadar 100 adet çöp konteyneri ve 400 adet piknik masası yerleştirdik. Buradaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte burası daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. İnsanlarımızın memnuniyeti bizim için daima önceliklidir." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası