Ege Postası
Geri

'Soyer kıskançlık mı?' yapıyor! Dağ'a tebrik var, Tugay'a yok!

CHP parti yönetimi tarafından yeniden aday gösterilmeyen mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, henüz bir açıklama yapmadı. Parti tarafından Büyükşehir adayı olarak ilan edilen Cemil Tugay’a da tebrik mesajı yayınlamadı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Hamza Dağ'ın açıklandığı gün Soyer tebrik mesajı paylaşmıştı. Soyer'in Dağ'ı tebrik edip, Tugay'a halen bir tebrik mesajı yayınlamaması kulislerde 'aday kıskançlığı yapıyor' yorumları yapıldı.
'Soyer kıskançlık mı?' yapıyor! Dağ'a tebrik var, Tugay'a yok!
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2024 Salı 09:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP MYK ve PM tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Cemil Tugay’a adaylık açıklamasının ardından tebrik mesajları yayınlandı.

CHP parti yönetimi tarafından yeniden aday gösterilmeyen mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, henüz bir açıklama yapmadı.

Öte yandan CHP PM tarafından Büyükşehir adayı olarak ilan edilen Cemil Tugay’a da tebrik mesajı yayınlamadı.

DAĞ'I TEBRİK ETTİ

Oysa Soyer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hamza Dağ'ın açıklandığı gün tebrik mesajı paylaşmıştı.

Soyer mesajında şunları söylemişti;

"İzmir’de temas halinde çalıştığımız Adalet ve Kalkınma Partisi eski milletvekili Sayın Hamza Dağ’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum."

TUGAY'A HALEN TEBRİK YOK!

Soyer'in Dağ'ı tebrik edip, Tugay'a halen bir tebrik mesajı yayınlamaması kulislerde 'aday kıskançlığı yapıyor' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası