Ege Postası
Geri

11 Mayıs’ta Reyhanlı’daki patlamada ölenler anıldı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs Cumartesi günü meydana gelen iki ayrı patlamada ölenler 90. gününde anıldı.İkinci patlama noktasında yaşamını yitiren Oğulcan Tuna’nın babasının Fidanlık Mahallesi'ndeki evi önünde toplanan...
11 Mayıs’ta Reyhanlı’daki patlamada ölenler anıldı
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2013 Pazar 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs Cumartesi günü meydana gelen iki ayrı patlamada ölenler 90. gününde anıldı.

İkinci patlama noktasında yaşamını yitiren Oğulcan Tuna’nın babasının Fidanlık Mahallesi'ndeki evi önünde toplanan diğer yaşamını yitirenlerin yakınları buradan ellerinde Atatürk posteri ile Oğulcan Tuna, Koray Cüneydioğlu, Hacı Selim Arslan ve Abdo Sürer’in fotoğrafları ve pankartlarla ikinci patlama yeri olan PTT’nin önüne kadar yürüdü.
Burada ölenlerin yakınları önce saygı duruşunda bulundu, daha sonra Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Bu arada 200 tane karanfil bırakıldı. Oğulcan Tuna ve Koray Cünedioğlu’nun ölmeden önce yazdığı şiirler okundu. Ölenler adına konuşma yapan Sait Avcı, bir daha böyle bir olayın yaşanmamsı temennisinde bulunarak, sorumluların biran önce adalet önünde hesap vermesini istedi.

KORAY’IN ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

19 yaşında ve askere gitme hazırlığında bulunan Koray Cüneydioğlu’nun annesi Emire Cüneydioğlu, olayın gerçekleştiği yere karanfil bırakarak göz yaşlarına boğuldu. Yakınlarının zorla sakinleştirmeye çalıştığın Emire Cüneydioğlu,” Seni askere gönderecektim” diye ağıt yaktı. Küçük kardeşi Alem ise annesi ile olay yerinde ağladı.

OĞULCAN’NIN BABASI KONUŞAMADI

Aynı yerde yaşamını yitiren Oğulcan Tuna’nın babası Ahmet Tuna ise gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Yürüyüş sırasında 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atılırken, ölenlerin yakınları ise, ‘Oğulcan Tuna ölümsüzdür, savaşa hayır, şehitlerimiz ölmedi, unutma unutturma, Abdo hoca ölümsüzdür, Koray Cüneydioğlu’nu unutmadık, unutturmayacağız, yaşasın halkların kardeşliği” pankartları taşındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası