Ege Postası
Geri

700 yıllık Beyce pazarında doğal ve yerli ürün bereketi yaşanıyor

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde salı günleri kurulan 700 yıllık Beyce pazarında doğal ürün bereketi yaşanıyor. Pazarda köy domatesi 1 liradan, patlıcan 1,5 liradan satılıyor. İlçede çiftçilik yapan Ahmet geçkin "Kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz...
700 yıllık Beyce pazarında doğal ve yerli ürün bereketi yaşanıyor
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın Orhaneli ilçesinde salı günleri kurulan 700 yıllık Beyce pazarında doğal ürün bereketi yaşanıyor. Pazarda köy domatesi 1 liradan, patlıcan 1,5 liradan satılıyor.

İlçede çiftçilik yapan Ahmet geçkin "Kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz Köy domatesi,biber,fasulye,erik.incir,köy ekmegini her salı kurulan bu pazarda satıp, pazar ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz." dedi. Doğal olan bu hormonsuz ürünler Türkiyenin her yerinden yoğun ilgi görürken, pazarda domates, salatalık, üzüm, biber, taze fasulye gibi bir çok doğal ürün bulmak mümkün.

Bursa’nın 700 yıllık en eski pazarlarından biri olan Bbeyce pazarında bu hafta Köy domates salatalık kilosu 1 liradan satılırken, biber, patlıcanın kilosu da 1,5 liradan alıcı buluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası