Ege Postası
Geri

Otomobilin çarptığı Ormanlı Belde Belediye Başkanı Sever hastaneye kaldırıldı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Yaşar Sever'e otomobil çarptı. Ağır yaralandığı öğrenilen Sever, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdemir Caddesi’nde yolun karşısına geçmekte olan...
Otomobilin çarptığı Ormanlı Belde Belediye Başkanı Sever hastaneye kaldırıldı
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Yaşar Sever'e otomobil çarptı. Ağır yaralandığı öğrenilen Sever, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erdemir Caddesi’nde yolun karşısına geçmekte olan Sever'e, çarşı istikamete giden Birol Ünlü’nün (19) kullandığı 67 AH 474 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola yığılan Sever, bir süre hareketsiz yerde yattı. Çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu Sever için vatandaşlar 112’yi arayarak ambulans istedi. Bu sırada olay yerinden geçen ve Erdemir’de çalıştığı öğrenilen bir sağlık personeli, Sever’in yanına gelerek müdahalede bulundu. Sağlık görevlisinin bir süre konuşmaya çalıştığı belediye başkanı kendine geldi.

Başında ve yüzünde kan izleri ve darbeler bulunan Sever, girdiği şokun da etkisiyle kalkmak istediyse de sağlık personeli ile vatandaşlar buna müsaade etmedi. Olay yerine gelen polis, önce yolda güvenlik önlemi aldı. Bu sırada gelen ambulanstaki sağlık ekipleri, sedyeye koydukları Sever’i, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tomografisi çekilen Sever’in, ilk belirlemelere göre vücudunda çizikler olduğu ve tetkiklerin devam ettiği öğrenilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası