Ege Postası
Geri

AK Bülten, İzmir için yapılanları anlatacak

AK Parti, çıkaracağı aylık dergiyle hükümetin icraatlarını ve çalışmalarını İzmirlilerle paylaşacak
AK Bülten, İzmir için yapılanları anlatacak
Haberler / Yerel Politika
1 Kasım 2012 Perşembe 04:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-AK Parti, yaptığı icraatları "AK Bülten İzmir" ismiyle her ay çıkaracağı dergiyle anlatacak. Dergide hükümetin kente yaptığı hizmetler, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile milletvekillerinin yaptığı çalışmalar yer alacak.
AK Parti, yerel seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi. AK Parti İzmir İl Teşkilatı, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her ay yatırımlarının ve hizmetlerinin anlatıldığı "İzmir Büyükşehir" isimli dergiye karşılık "AK Bülten İzmir" adıyla dergi çıkaracak. 12 sayfadan oluşacak dergide AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlar anlatılıp, İzmirlilerden 2014 yerel seçimler AK Parti'yi tercih etmeleri durumunda hangi projelerin hayata geçirileceği anlatılacak.
AK Partili İstanbul İl Başkanlığı'nın çıkardığı "AK Bülten İstanbul"u örnek alan İzmir Teşkilatı, hazırlanacak dergiyi kentin en ücra köşesine kadar dağıtarak vatandaşlara ulaşmaya çalışacak. Dergide, 2002'den bugüne kadar İzmir'de gerçekleştirilen yatırımlara tek tek vurgu yapılması planlandı.
Derginin yapımı ile ilgilenen AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, 11 Kasım'da gerçekleştirecekleri İl Divan Toplantısı'na dergiyi yetiştireceklerini belirterek, "10-12 sayfadan oluşacak dergimizi her ay çıkarmayı hedefliyoruz. Dergimizde bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve teşkilatımızın yaptığı çalışmalar olacak. Ayrıca 35 İzmir 35 Projemiz de burada yer alacak. Vatandaşlarımıza yaptıklarımızı bu dergi aracılığı ile anlatmış olacağız" diye konutu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası