Ege Postası
Geri

AK Gençlik'ten yoğun mesai: Yüksel'den 13 ilçeye çıkarma

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve atanmasının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Adil Yüksel, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Listesi’ni açıklamasının ardından hafta sonu ilçe ziyaretlerinde bulundu.
AK Gençlik'ten yoğun mesai: Yüksel'den 13 ilçeye çıkarma
Haberler / Yerel Politika
24 Şubat 2016 Çarşamba 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Listesi’ni açıklamasının ardından hafta sonu Bergama, Kınık, Ödemiş, Beydağ, Tire, Kiraz, Karşıyaka, Bornova, Dikili, Menemen, Çeşme, Seferihisar ve Karaburun İlçelerine ziyaretlerde bulundu. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları’yla bir araya gelen Yüksel, özellikle AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın yaptığı çalışmalar hakkında gençlik kolları başkanlarından bilgiler alarak, araştırma ve geliştirme projeleri hakkında da gençlik kolları başkanlarıyla fikir alış verişinde bulundu.



YÜKSEL: “ZİYARETLERİN DEVAMI GELECEK”
İzmir gençliğine yakışır bir çalışma şekliyle  hareket edeceklerini ifade eden Yüksel  “AK Parti, gücünü milletimizden alan bir partidir. AK Parti İzmir Gençlik Kolları olarak milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için proje üretme ve geliştirme anlamında AR-GE çalışmaları yapmaktayız. Bu anlayışla, AK Parti İzmir İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımızla bir araya geldik” dedi. Son olarak, İzmir’in AK Parti İlçe Gençlik Kolları’na ziyaretlerine devam edeceklerini söyleyen Adil Yüksel, “Kalan 17 ilçemize de en kısa zamanda gideceğiz.  Durmadan,  yılmadan ve yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz” açıklamasında bulunarak konuşmasını tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası