Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı'da gençlik kollarına geçici atama!

Bayraklı'da İlçe Başkanı Erdal Seyitler'le bir türlü yıldızı barışmayan Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksaka'ınl görevinden alınması sonrası 3 aydır boş kalan koltuğa geçici olarak Dağıstan Dağlı atandı. İl Başkanı Kırkpınar, "Gençlik Kolları’nın daha fazla boş kalmaması için böyle bir atama gerçekleştirdik. Dağlı’nın devam etme ihtimali yok. Süreçte ağabeylik yapacak" dedi.
AK Parti Bayraklı'da gençlik kollarına geçici atama!
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2013 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İlçe kongresinde genel merkezin adayı İsmail Sarı’ya destek verdiği için kongrede seçilen İlçe Başkanı Erdal Seyitler ile bir türlü yıldızı barışmayan Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksakal'ın görevinden alınması sonrası 3 aydır boş kalan gençlik kolları başkanlık koltuğuna geçici olarak Dağıstan Dağlı atandı.

VEKALETEN ATANDI
Parti’nin İzmir’de en fazla üyeye sahip olan ilçesi olan ve son genel seçimde CHP’nin önünde birinci parti çıkılan Bayraklı’da yerel seçimler sürecinde hata yapmak istemeyen İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar,ilçe gençlik kollarının başına doğru bir ismi geçirmek 3 kişilik heyet kurmuş heyet bir çok isimle görüşmüştü. Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Seyitler’e Genel Merkez ve İl Başkanlığı tarafından yapılan istifa çağrısı ve yaşanan belirsizlik, Bayraklı’da gençlik kollarına yapılacak atamanın sürecini de uzatırken , İl Başkanı Kırkpınar gençlik kollarının daha fazla boş kalmaması için ağabey formülünü hazırladı. Genel Merkezle yapılan istişare sonucu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına vekaleten Dağıstan Dağlı atandı.

KIRKPINAR: SÜREÇTE AĞABEYLİK YAPACAK
İl Başkanı Kırkpınar yapılan atamayla ilgili olarak, “ Asil bir atama değil. Vekaleten bir atama…Genel merkezle görüştük. Geçici bir süre başkanlık yapacak arkadaşımız. Yönetimde oluşturacak. Karşıyaka’da da benzer bir süreç gerçekleştirmiştik. Atadığımız Dağlı’nın devam etme ihtimali yok. Süreçte ağabeylik yapacak. Bayraklı’da ana kademede yaşanan bir belirsizlik var. Bu da elimizi kolumuzu bağladı. Gençlik kollarının ilçede daha fazla boş kalmaması için böyle bir atama gerçekleştirdik” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası