Ege Postası
Geri

AK Parti Buca'da Başkan Solmaz "Ben de varım" dedi

AK Parti Buca İlçe Teşkilatı Yedi göller Rüya vadisinde İlçe Danışma Meclis toplantısı düzenledi. Toplantıya ilçe teşkilatı, İl koordinatörleri, belediye meclis üyeleri mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Solmaz Buca Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
AK Parti Buca'da Başkan Solmaz
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2013 Pazartesi 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konuşmasına teşkilat olarak birlik içinde olduklarını vurgulayarak başlayan Solmaz ‘’Teşkilatımız birlik içinde kol kola yürüyoruz. 2014 Mart seçiminde AK Partinin AK Bayrağını Buca Belediyesi’ne kaktığımız gün bir birbirimizi kucaklayıp, emeğimizin karşılığını aldığımızda en mutlu biz olacağız. Buca İzmir’in en güzel ilçesi olacak. 
Buca öksüz buca yetim… En çalışkan iktidarın mensuplarıyız. En başarılı Başbakanın oluşturduğu hükümetin parçasıyız. Yeter ki biz kendimizi Buca’ya anlatalım. İktidarın çalışmalarını anlatmalığımızda vatandaşın AK Partinin tekrar yerel yönetimin söz sahibi olmasını istediğini duyduk. Bu bize güç veriyor. Gücümüzü vatandaştan alıyoruz’’şeklinde konuştu

‘’İlçemizin sorunlarını kalem- kalem not aldık’’


Toplantıda konuşan AK Pati Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, Buca ilçesinde bulunan toplam 1062 sandığın koordinatörlerini 7 bölgeye ayırdıklarını belirtti.
Bölge -bölge toplantılar düzenlediklerini kaydeden Solmaz, ‘’ Kapı kapı dolaşarak, vatandaşı dinledik. Sorununu anlatan vatandaş, çözümü de söylüyor. Siz yeter ki dinleyin öyle yaratıcı fikirlerle karşılaşıyorsunuz ki, Biz projelerimizi vatandaşla birlikte çıkardık ’’dedi.
Yerel seçimlerin AK Parti için çok önemli olduğunu vurgulayan Solmaz,’’
Biz her tarafta iktidarız. Fakat İzmir'de yerel yönetimlerde muhalefetiz. Hem bize hem size yakışmıyor. Hem de gelecekte çocuklarımız torunlarımız bizi bu konuda sorgulayacak. İzmir büyük köy Buca küçük köy, Üniversite ilçesi olan Buca’nın 60 bin öğrencisi, gerek öğrencilerimiz. Gerekse öğrencilerimizi yetiştiren akademisyenlerimiz sabah gelirler, akşam giderler. Bu ilçemiz için büyük bir kayıp,
Öğrencileri ilçemizde barındıracak projelerimiz var. Bucamız için güzel projelerimiz var. Trafik sorununa çözüm getirecek projelerimiz var. İlçemizde AR-GE Birimi kurduk. Buca ile İlgili sorunlar hakkında bilgi toplamaya yönelik çalışmalar yapıyorlar. İlçemizdeki her sorun kalem- kalem masaya yatırıldı. Ve bu sorun için çözüm projeleri hazırlandı’’şeklinde konuştu.

Buca gerçek hizmeti AK Belediyeciliğinden alacağını belirten Solmaz, ‘’ Biz seçim kazanmak için değil, Buca’da fark yaratmak için çalışıyoruz. Vatandaşımız Buca da hizmet alamıyor. Bunu her fırsatta da dile getiriyor. Teşkilat olarak, ana kadememiz kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimizle ve üyelerimizle motivasyonumuz tam. Vatandaştan aldığımız güçle seçime hazırız. Bucalının hizmetkarı olmaya talibiz.’’



‘’Her oy altın değerindedir’’

‘Sandıklar bizim şerefimiz’ diyerek konuşmasına devam eden Solmaz, ‘’Burada 6 mahallemiz, 223 sandık koordinatörümüz var. Seçim sandıkta kazanılır. Başbakanımızın İstanbul Belediyesini kazanmak için uyguladığı sandık bazlı çalışmalar. Bizi Buca’da başarıya götürecek. ‘’Sandık benim namusum ‘’ demeliyiz. Bu mahallelerde ne kadar oy almış olursak alalım. Neredeyse hepsinde yüzde 50’ nin üstündeyiz. İzmir’de ve Buca’da seçimi kazanmanın yolu yüzde 50 yüzde 60 oy aldığımız mahallelerde yüzde 80 ‘lere çıkabilmektir. Yüzde 60 ‘ı veren sandık yüzde 80 ‘de verir. Yeter ki iktidarın yaptıklarını vatandaşımıza doğru anlatalım’’ dedi.

Her oyun altın değerinde olduğuna dikkat çeken Solmaz ‘’Buca’da kazanmak yetmez aradaki farkı açmamız gerekir. Bunun için çalışmamız gerekiyor. Buca’da 40 bin üyemiz var. Her üye ferdini 3 ile çarpsak, 120 bin oy yanımızda ama rehavete kapılmak yok. Biz bugün 10 üye yaptıysak yarın 15 yapmaya çalışacağız. Buca Belediyesinin anahtarının başbakanımıza armağan edeceğiz.’’dedi.
Buca teşkilatının motiveli çalıştığını belirten Solmaz ,’’ Yerel seçimlere yaklaştığımız bu günülerde elimizden ne geliyorsa yapalım. İzmir’de öncelikle Büyükşehir’de ve 30 ilçede AK Parti Bayrağını dikeceğiz. İzmirliyi hizmetle buluşturacağız’’şeklinde konuştu.

Konuşmasına ‘Bucalı hemşerilerimden musade ve teyit almak istiyorum’ diyerek devam eden Solmaz’’ Yaklaşık 4 yıldır ilçe başkanı olarak görev yaptım. Önüdeki yerel seçimlerde İlçe başkanlığımı noktalayarak, Buca Belediye Başkanlılığına aday adayı olmak istiyorum’’dedi.
Partililerin ayakta alkışlarıyla duygulanan Solmaz ‘’Buca da hizmetkar olmaya söz veriyorum’’dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası