Ege Postası
Geri

AK Parti Genel Merkezinden Sürekli’ye yeni görev

AK Parti Genel Merkezi, milletvekili ve il başkanlığı da dahil olmak üzere teşkilatın birçok kademesinde görev alan Kerem Ali Sürekli’yi Marmara Bölgesi İl Koordinatörlüğü görevine atadı.
AK Parti Genel Merkezinden Sürekli’ye yeni görev
Haberler / Yerel Politika
20 Temmuz 2024 Cumartesi 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti önceki İl Başkanı kerem Ali Sürekli, AK Parti Genel Merkezi tarafından Marmara Bölgesi İl Koordinatörlüğü görevine atandı.

Hukuk Fakültesi mezunu olan Kerem Ali Sürekli, 2001'de AK Parti İzmir İl Teşkilatı kurucu Teşkilat Başkanlığı ve İl Başkan Vekilliği görevlerinde bulunmuş, 2004 Türkiye yerel seçimlerinde AK Parti'nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı olmuştu. Sürekli 2009-2014 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve grup sözcülüğü yaptı. Ocak 2012 - Kasım 2014 tarihlerinde AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı olarak görev yürüttü. Kerem Ali Sürekli 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili olarak 2 dönem TBMM’de görev yaptı. AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi oldu.

Ardından uzun süre AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini üstlenen Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü İkinci Başkanlığı görevinde de bulundu. 

Öte yandan Sürekli 2019 yılında Ege Bölge Koordinatörlüğü yapmıştı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası