Ege Postası
Geri

Lal Denizli'den eski bakana tokat gibi yanıt: Köpeğim sizden daha mantıklı!

Çeşme’de yaşanan konser krizi sonrasında Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’ye tepki göstererek, “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi” ifadelerini kullandı. Başkan Denizli ise Varank’a verdiği yanıtta, “Bu arada, köpeğim konuşmuyor malum öyle bir genetik özelliği bulunmuyor fakat emin olun sadece hareketleriyle bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip” dedi.
Lal Denizli'den eski bakana tokat gibi yanıt: Köpeğim sizden daha mantıklı!
Haberler / Yerel Politika
18 Temmuz 2024 Perşembe 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çeşme’de, Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’nin eğitim yararına organize ettiği konserde sahneye çıkacak olan Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Atatürk posteri ve Türk Bayrağı olması sebebiyle sahneye çıkmadı.

Krizin ardından Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise Vandi’yi Çeşme’den kovarak, “Hiç yuhlamayın, bu güzel nefeslerinizi yoracağınız bir insan bile olmadığını düşünüyorum kendisinin. Biz bu toprakları kazanmak için çok fazla şehit verdik ve biz her zaman kardeşliğin ve ebedi dostluğun kazanacağına inanan ve bu inançta olan insanlarız” dedi. 

ESKİ BAKAN VARANK HEDEF ALDI! 

Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Denizli’nin makamında köpeği ile olan fotoğrafını paylaşarak “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce Milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP” dedi.

KÖPEĞİM SİZDEN DAHA MANTIKLI DAVRANIŞLARA SAHİP

Varank’ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Başkan Denizli ise, "Köpeğim konuşmuyor malum öyle bir genetik özelliği bulunmuyor fakat emin olun sadece hareketleriyle bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip" ifadeleriyle yanıt verdi. 

 Başkan Denizli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; 

"Sayın Varank, Sizin yönetim anlayışınızda, kurumların kendi özgür fikirlerine ve programlarına saygı göstermek gibi bir gelenek olmadığından Çeşme’de düzenlenen bir yardım konserinde, Türk Eğitim Vakfı’na ait organizasyonda yine sanatçı tercihinin kendilerine ait olabileceği aklınıza bile gelmemiştir. Evet BAYRAK ve ATATÜRK, sadece biz CHP’lilerin değil 85 milyonun kırmızı çizgisidir ve milli değerlerimizi şanlarına yakışır şekilde korumak da biz CHP’lilerin en iyi bildiği şeydir. Sizin aksinize biz bunu hamaset için değil; Onları ilelebet koruma amacıyla hareket ederiz. Belediye Başkanı olduğumdan bu yana hiçbir söylem, iddia ve gereksiz yaklaşıma cevap vermedim, bundan sonra da bu tavrım aynen devam edecek. Lakin sizin gibi bu ülkede “bakanlık” yapmış bir kişinin, sırf CHP’ye muhalefet etmek için değerlerimizi ayak altına almak isteyenlerle bile nasıl yan yana gelebileceğinizi tüm milletimiz görsün diye cevap veriyorum. Bu arada, köpeğim konuşmuyor malum öyle bir genetik özelliği bulunmuyor fakat emin olun sadece hareketleriyle bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası