Ege Postası
Geri

Zafer Partisi İzmir'de hafta sonu kongre rüzgarı

Zafer Partisi İzmir’de ilçe kongrelerini tüm hızıyla devam ettiriyor. İl Başkanı Naşit Birgüvi’nin göreve gelmesinin ardından birinci öncelik olarak belirlediği teşkilatlanma ve kongre çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz hafta sonu Konak ve Gaziemir ilçelerinin kongreleri İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, İl ve diğer ilçe yöneticileri ile gençlik kollarının geniş katılımıyla tamamladı.
Zafer Partisi İzmir'de hafta sonu kongre rüzgarı
Haberler / Yerel Politika
16 Temmuz 2024 Salı 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak’ta önceki dönem ilçe başkanı Orhan Gazi Apa, teşkilatlanma ve kongre çalışmalarını tamamlayarak 13 Temmuz Cumartesi günü yapılan Konak kongresinde bayrağı Akın Aslan’a devretti. 

14 Temmuz Pazar günü Gaziemir İlçe kongresinde ise Alphan Kolaşinliler tekrar ilçe başkanlığına seçildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Memleket Partisi’nden Gaziemir Belediye Başkan Adayı olan Kolaşinliler yerel seçimler sonrasında istifa ederek Zafer Partisi’ne katılmış ve Gaziemir ilçe başkanlığına getirilmişti. 

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi yayınladığı mesajda Konak ilçesinde, teşkilatlanma ve kongre hazırlık çalışmalarını başarı ile tamamlayan Orhan Gazi Apa ve yönetimi ile Gaziemir ilçesinde başarılı bir kongre hazırlığı gerçekleştiren Alphan Kolaşinliler ve yönetimine teşekkür ederek yeni seçilen yönetimlere de başarı dileklerini iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası