Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de gençlik temayülünde kimler öne çıktı'

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı'nın istifa etmesinin ardından yeni başkan için temayül yapıldı.Temayülde sürpriz isimler öne çıkarken, Genel Merkez koridorlarında başkanlık için ana kademe il yöneticisi Melih Bingöl'ün ismi konuşuluyor. Yeni gençlik kolu başkanı için temayül yoklaması
AK Parti İzmir'de gençlik temayülünde kimler öne çıktı'
Haberler / Yerel Politika
19 Ocak 2016 Salı 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı istifa ederken, istifası yeni bir isim atanana kadar işleme sokulmadı.

TEMAYÜL YAPILDI
Genel Merkez yeni başlan için düğmeye basarken AK Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Burak Güngör, İl Başkanlığı'nda İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

KİMLER ÇIKTI'
Yapılan temayülde Aliağa İlçe Başkanı Yasin Keskin, Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın,Tire İlçe Başkanı Efdal Gül,Gaziemir Belediyesi Eski Başkanı Adnan Yüksel'in oğlu Adil Yüksel,Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek , il yöneticisi Melih Bingöl ve Ahmet Atılgan'ın isimlerinin öne çıktığı öğrenildi.

GENEL MERKEZ'DE BİNGÖL İSMİ
Öte yandan ana kademe il yöneticisi Melih Bingöl'ün isminin gençlik kolu başkanlığı için Genel Merkez'e iletildiği öğrenildi. Geçmişte il yönetiminde görev alması,STK'larla olan iyi diyaloğu ve teşkilat içinde sevilmesi nedeniyle Genel Merkez'in Bingöl ismi üstünde durduğu öne sürüldü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası