Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de ilçe kongrelerine bu pankartlar damga vurdu

AK Parti İzmir'de ilçe kongre süreci devam ederken, dün Karşıyaka,Çiğli ve Menemen kongreleri gerçekleştirildi. Kongreye salonlara asılan pankartlar damga vurdu. Teşkilat üyeleri sevgilerini böyle anlattı
AK Parti İzmir'de ilçe kongrelerine bu pankartlar damga vurdu
Haberler / Yerel Politika
2 Nisan 2018 Pazartesi 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUOĞULLARI / EGEPOSTASI - AK Parti İzmir'de ilçe kongre takvimi işlerken, dün Karşıyaka, Menemen ve Çiğli’de gerçekleştirilen kongrelerde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel’in resimlerinin bulunduğu pankartlar dikkat çekti.

Kongrelere damga vuran pankartların üzerindeki yazılar gözlerden kaçmadı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel için, ‘Menemen gençliği, senin omuzlarında yükselecek’, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül için, “Semtimizin çocuğu Şengül,  Şengül ki İzmir gülsün” ifadelerini kullanan partililer AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli için de “Sizlerin varlığı gençliğin umudu’, 'Abi, kardeş el ele Çiğli gençlik sizinle’, ‘Allah’ın izzet-i Kerem’iyle Ali’nin sadakati ve korkusuzluğuyla millete hizmet yolunda sürekli çalışacağız” yazılı pankartlar astı.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hamza Dağ için de, “Bir dağ gibi olmalı gençlik, nehir gibi çağlamalı” pankartları asıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası