Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir il yönetiminin en genç üyesi oldu

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, milletvekilliği döneminde yaptığı ev ziyareti sırasında partisine kazandırdığı Ramazan Akgün’ü il yönetim kurulu üyeliğine aldı. Akgün, AK Parti yönetimindeki en genç isim olarak partisi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğini söyledi. Ev ziyaretinde tanıdı, yönetimine aldı
AK Parti İzmir il yönetiminin en genç üyesi oldu
Haberler / Yerel Politika
29 Nisan 2018 Pazar 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün il kongresinde açıkladığı yönetim kurulu üyeleri arasında en genç isim Ramazan Akgün oldu.

1995 doğumlu Ramazan Akgün, AK Parti İzmir İl Yönetimi’ne yedek üçüncü sıradan en genç üye sıfatıyla katılmaktan onur duyduğunu belirterek, “Davamızın gücüne güç kattığımız bu güzel günde çok daha iyi hizmetlerde bulunabileceğime inanarak, şahsımı AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu’na en genç üye sıfatıyla dahil eden parti büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam” diye konuştu.

AYDIN BAŞKAN 18 YAŞINDA, EV ZİYARETİ SIRASINDA BENİ PARTİYE KATMIŞTI

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın en genç yönetim kurulu üyesi Ramazan Akgün, siyasete Aydın Şengül’ün önceki dönem İzmir milletvekilliği sırasında evlerine yaptığı ziyaret sırasında katıldığını dile getirerek, “Siyasete atılmam ve AK Parti ile tanışmam sayın İl Başkanımız Aydın Şengül ile oldu. Kendisi yaptığı ev ziyaretleri kapsamında bize de misafir olmuştu. O zaman 18 yaşındaydım. Orda AK Parti’ye girmeye karar vermiş ve sonrasında kayıtlı üye olarak başlamıştım. Kendisinin bize yönelik teveccühüne teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Partimiz için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası