Ege Postası
Geri

Aydın Şengül’den teşkilata teşekkür mesajı: Hepsini alnından öpüyorum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın da katılarak İzmir’den seçim startını verdiği AK Parti İzmir İl 6’ıncı Olağan Kongresi’ni gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin tüm teşkilat mensuplarına teşekkürünü, ‘Hepsinin alnından öpüyorum’ sözleriyle dile getirdi. Aydın Şengül’den teşkilata teşekkür mesajı
Aydın Şengül’den teşkilata teşekkür mesajı: Hepsini alnından öpüyorum
Haberler / Yerel Politika
29 Nisan 2018 Pazar 08:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Günlerdir hazırlandığı AK Parti İzmir İl 6’ıncı Olağan Kongresi’ni tamamlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, kongreye olan yoğun katılım ve yüksek heyecanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı da memnun ettiğini dile getirdi.

Delegelerin oylarıyla AK Parti İzmir İl Başkanı seçilen Aydın Şengül, binlerce İzmirlinin ve AK Partilinin katıldığı İl Kongresi’nin başarılı ve heyecanlı geçmesinde emeği geçen partisinin tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

HEPSİNİN ALNINDAN ÖPÜYORUM

Teşkilat mensuplarının yoğun emeğinin kongre salonunda vücut bulduğunu dile getiren Aydın Şengül, “Teşkilatımızda büyük bir heyecan ve motivasyon var. Bu heyecan ve motivasyon kongre salonuna da yansıdı. Partililerimiz ve İzmirliler heyecanla kongre salonunda sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı bekledi. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinin alnından öpüyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası