Ege Postası
Geri

Dönüşte İl Başkanı Aydın Şengül’ü makam aracına çağırdı: ‘İzmir bir başka’

İzmir’de gerçekleşen ve binlerce AK Partilinin katıldığı AK Parti İzmir İl  6’ncı Olağan Kongresi’ne katılan ve kongre bitiminde de binlerce İzmirliye seslendiği bir miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda makam aracına çağırdığı İl Başkanı Aydın Şengül’e de memnuniyetini iletti. Erdoğan’ın Şengül’e “İzmir bir başka. Uzun süredir böyle bir heyecan ve sıcaklık görmemiştim” dediği öğrenildi.
Dönüşte İl Başkanı Aydın Şengül’ü makam aracına çağırdı: ‘İzmir bir başka’
Haberler / Yerel Politika
28 Nisan 2018 Cumartesi 21:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/KULİS HABER-EGEPOSTASI-İzmir’de 24 Haziran seçimlerinin ilk mitingini gerçekleştirerek seçim startını veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreden memnun ayrıldı. Kongre bitiminde İZTO’daki konuşmasının ardından İstanbul’a hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes Havalimanı’na giderken makam arabasına AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü de aldı.

İstanbul’a gitmek için havalimanına giderken aracına aldığı AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e İzmir İl Kongresi ve seçim mitingine katılımın yoğun olması ve heyecan nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

İZMİR BİR BAŞKA, UZUN SÜREDİR BÖYLE BİR HEYECAN VE SICAKLIK GÖRMEMİŞTİM

Yol boyunca İl Başkanı Şengül ile İzmir ve 24 Haziran seçim sürecine dair gelişmeleri ve hazırlıkları konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şengül’e kongreden duyduğu memnuniyeti de dile getirdiği belirtildi. İzmir’i bu kez farklı ve daha sıcak bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e, “İzmir bir başka. Kongre gayet güzel geçti. Size ve teşkilatınıza teşekkür ediyoruz. Uzun süredir böyle bir heyecan ve sıcaklık görmemiştim. Bu da İzmir’in seçim sürecine heyecan ve motivasyonu yüksek olarak girmesini sağlayacaktır” dediği kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası