Ege Postası
Geri

AK Parti: Karşıyaka Belediyesi ağaç katliamı yapıyor

AK Parti Karşıyaka Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdinç Çobanoğlu, Karşıyaka Belediyesi tarafından kendilerine yönelik haksız eleştirilere Ramazan ayı süresince bilerek sessiz kaldıklarını belirterek, “Asıl çevre kıyımı...
AK Parti: Karşıyaka Belediyesi ağaç katliamı yapıyor
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Karşıyaka Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdinç Çobanoğlu, Karşıyaka Belediyesi tarafından kendilerine yönelik haksız eleştirilere Ramazan ayı süresince bilerek sessiz kaldıklarını belirterek, “Asıl çevre kıyımı Gezi’de değil Karşıyaka’da belediye tarafından yapılıyor." dedi.

Erdinç Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, Karşıyakalıların bu katliama sessiz kaldığından yakınan Çobanoğlu, belediye tarafından yürütülen alt geçit ve metro çalışmalarının bir türlü bitirilememesi yüzünden esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını ileri sürdü.

Gezi olayları sırasında Türkiye genelinde çıkan olaylar ve AK Parti Karşıyaka ilçe binasının yakılma olayının üzüntü verici olaylar olduğunu hatırlatan Çobanoğlu, Karşıyaka Belediyesi’nin yürüttüğü çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç katliamı yapıldığını, yaşananlara çevre duyarlılığı taşıyanların sessiz kaldığını savundu. Çobanoğlu, şöyle dedi:

“Gezi olayları son derece üzüntü vericiydi. Ancak tüm olan bitenden sonra AK Parti Karşıyaka olarak bu süreçten çok daha güçlü çıktık. Gezi olayları kapsamında on iki ağacın çevre düzenlemeleri kapsamında yer değiştirmesi sonucunda Türkiye genelinde olaylar çıktı. Ancak Karşıyaka Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu ağaç katliamlarına karşı herkes sessiz kaldı. Şemikler ve Yalı mahallelerimizin birleştiği yerde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, çalışmaları bir türlü neticelendiremedi. Alt geçit çalışmalarını örnek vermek istiyoruz. Yıllardır o semtte birlikte yaşayan vatandaşlarımızın önüne bir engel olarak metro çalışmaları gösterildi. Orada var olan esnafın yüzde 70’i kepenk kapatmak zorunda kaldı. Bu da yetmezmiş gibi vatandaşın ağzına bal çalınarak yapılan ve şu anda çalışmaları duran alt geçit sebebiyle onlarca ağaç kesildi. Orada bulunan bir park yok edildi. Bunlar, hep CHP’li Karşıyaka Belediyesi’nin marifetleridir.”

Çobanoğlu, “Karşıyaka Belediyesi çevre katliamına Tersane Mahallesi'nde yol kenarında bulunan ağaçları kökünden kesmekle devam etti. Belediyenin bu katliama söyleyecek sözü var mı, merak ediyoruz.” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası