Ege Postası
Geri

AK Parti Konak’tan Kılıçdaroğlu’na kınama

AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Cumhuriyet Meydanı’nda düzenledikleri etkinlikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı.
AK Parti Konak’tan Kılıçdaroğlu’na kınama
Haberler / Yerel Politika
12 Nisan 2016 Salı 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Abdulhakim KÜÇÜK/ EGE POSTASI - AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyran Yıldız Karahanlar  ve AK Parti Konak Kadın Kolları üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenledikleri basın açıklamasıyla kınadı.

Basın açıklamasına AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyran Yıldız Karahanlar, AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve çok sayıda kadın üye katıldı.

AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyran Yıldız Karahanlar basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;


"Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği; ahlak ve insaftan yoksun ifadeler ülke siyasi tarihine kara leke olarak geçmiştir.
Başta CHP’li hemcinslerimiz olmak üzere toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz.


5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanı’na; Sadece özür yetmez diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir. Buradan tekrar İzmir halkına, İzmir kadınına, cumhuriyet kadınına sesleniyorum. Sizlerin oylarıyla, İzmirlilerin oylarıyla bugün o koltukta oturan Kılıçdaroğlu’nu kınamaya davet ediyorum. Özellikle İzmir Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarını ve İzmir’in önde gelen sivil toplum örgütlerinin kadın başkanlarını, tarafsızca, kadına yapılan bu saygısızlığa karşı tepkilerini göstermelerini ivedilikle bekliyorum. Bizler bugün burada Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları, İlçe Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve tüm Ak Kadınlar olarak edep ya hu diyoruz.’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası