Ege Postası
Geri

AK Parti'de adaylık nedeniyle boşalan koltuklar doldu

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte seçim startını verdi. AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile AK Partili belediye başkanlarıyla SGK Lokali’nde bir toplantı gerçekleştiren Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, İzmir’den Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden grup üyelerinden boşalan yerlere yenilerini atadı. Yerel Yönetimler İl Başkan Yardımcısı’ndan Seçim Startı
AK Parti'de adaylık nedeniyle boşalan koltuklar doldu
Haberler / Yerel Politika
9 Mayıs 2018 Çarşamba 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilliği görevini yürüttüğü halde İzmir Milletvekili Aday Adayı olmak için bu görevinden istifa eden Bilal Doğan’ın yerine Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kökoğuz’u atadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcülüğü’nden boşalan yere Menemen Belediye Meclis ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakkı Durmaz getirildi. Çiğli İlçe Başkanı seçildiği için İzmir İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sekreterliği görevinden istifa eden  Mesut Demirkaya’nın yerine İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kemal Büyükkesim Grup Sekreteri olarak atandı.

HEPİNİZİN SAHADA OLMASINI İSTİYORUM

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı,24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığına dikkat çekerek, tüm AK Parti teşkilatının birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğine olan inancının tam olduğunu belirterek,  ilçe başkanları ve meclis üyeleri başta olmak üzere tüm parti teşkilatı üyelerinin bütün programlara katılmalarını istedi:

“Genel seçimlere giriyoruz. Ben hepinizin sahada olmasını ve seçim çalışmaları sürecinde ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz de dahil olmak üzere programlara iştirak etmelerini istiyorum. Çünkü o bölgeyi sizler daha iyi biliyorsunuz.”

SEÇİME DAİR YOL HARİTAMIZI ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Fikret Mısırlı hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan kamp programı hakkında da bilgi vererek, 11-12-13 Mayıs tarihleri arasında Gümüldür’de yapılacak olan kamp için 4 otel tutulduğunu belirterek, “ 11, 12, 13 Mayıs’ta yapılacak olan kampımız için Gümüldür’de 4 otel tutuldu. Bu etkinlikte, meclis üyelerimizle ilgili olan ilk toplantımızı da gerçekleştireceğiz. Toplantıda seçime dair süreçle ilgili yol haritamızı şekillendireceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası