Ege Postası
Geri

CHP’de adaylık açıklamaları Altan İnanç ile başladı

CHP İzmir’de aday adayları kamuoyuna dönük açıklamalarına başladı. 1. Bölge Aday adaylarından Altan İnanç, partisinin il binasında ailesi ile yaptığı basın toplantısında dört buçuk yıl yaptığı il yöneticiliğini hatırlatarak, milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.
CHP’de adaylık açıklamaları Altan İnanç ile başladı
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2018 Salı 18:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÜLSEN CANDEMİR/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir il binasında 1. Bölgeden aday adayı olduğunu açıklayan Altan İnanç, “Tünelin ucunda ışık yok onun için sandığa gitmeli, sandıklarımıza da son ana kadar sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Aday adaylığı açıklamasını partisinde yapmayı uygun gördüğünü ifade eden CHP İzmir 1. Bölge Aday adaylarından Altan İnanç, eşi ve çocukları ile yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “İzmir emperyalizme karşı ilk kurşunun atıldığı, özgürlüğün ve barışın kentidir. İnanıyorum ki Haziran’da da güneşi İzmir’den doğuracağız. Dünyayı tersine döndüremeyiz ama İzmir’den Anadolu’ya ışık saçabiliriz.”

GÜNEŞİ İZMİR’DEN DOĞURACAĞIZ!

Konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’den, İsmet İnönü’ye, Bülent Ecevit’ten Deniz Baykal’a, İzmir’de de Burhan Özfatura’dan Rahmetli Ahmet Priştina ile Aziz Kocaoğlu’na kadar şehre hizmet eden tüm yöneticileri anarak selamlayan Altan İnanç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülke diktatörlükle yöneltilemez, biz bu seçimlerde bunun karşısında mücadele edeceğiz. Bu seçimde demokrasiden, laiklikten, özgürlükten yana olan herkesin yan yana durması lazım. 16 yıldır ne söyledilerse tam tersini yaptılar. Dolar 1 TL olacak dediler, şimdi dördü geçti. Bu enflasyonun da dört yüz kat arttığının somut kanıtıdır. İşsizler, yoksullar ordusu yarattılar. Onun için bu seçimler çok önemlidir. Onlar da bizim gördüklerimizi görüyor. Onun için her seçimde tek başına hareket eden iktidar partisi bu defa yanına bir koltuk değneği aradı. Gidecekler ancak, bize düşen de bu gidişi hızlandırmaktır. Bir yola çıktım ve bu yolda yan yana yürüyeceğimize inanıyorum. İnanıyorum ki, güneşi Haziran’da İzmir’den doğuracağız. Dünyayı tersine döndüremeyiz ama İzmir’den Anadolu’ya ışık saçabiliriz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası