Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir’de 30 ilçenin koordinatörleri belirlendi

AK Parti’de 24 Haziran seçimleri öncesi tüm yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyelerinin çalışma esasları ve komisyon, kurulları ile koordinatörleri tek tek netleşiyor. İl Başkanı Aydın Şengül başkanlığında dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında 30 ilçenin koordinatörleri belirlendi. İl ve ilçeler arasında köprü görevi görecekler
AK Parti İzmir’de 30 ilçenin koordinatörleri belirlendi
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2018 Salı 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir’de 30 ilçenin seçim koordinatörlerinin kimler olacağı dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında belirlendi. Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli de 24 Haziran seçimleri için çalışacak ekibini oluşturmada son aşamaya geldi.

Teşkilat yönetimini oluşturan ve isimleri belirleyecek olan AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, bir teşkilat Başkan Yardımcısı, Birinci Bölge ve İkinci Bölge Başkanları ile her bölge başkanının altında onlara yardımcı olacak olan ikişer bölge başkan yardımcısı şeklinde bir teşkilat yönetimi oluşturdu.

TANFER KEMERLİ: 30 İLÇE KOORDİNATÖRÜ İLÇELER VE İL ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRECEK

30 ilçenin koordinatörünün belirlendiğini belirten Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, “Başkan yardımcılarımız var artı bölge koordinatörlerimiz var. Bölge koordinatörlerine bağlı ilçe koordinatörleri var. 30 ilçeye atadığımız ilçe koordinatörleri ilçe yönetim kurulu toplantılarına gidecek. Bu toplantılarda ile aktarılması gereken sorunları ya da taleplerin notlarını alacak. Sorun ve talepleri anında il yönetimine ve il başkanlığına aktaracaklar. Aynı şekilde ilçelerdeki sandık kurullarının, seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) çalışmalarının takibini yapacaklar, çalışmalara destek olacaklar. Mahallelerdeki mahalle başkanlarının ve mahalle yönetimlerinin çalışmalarını takip edecekler. Kısacası 30 ilçe koordinatörü olarak belirlediğimiz arkadaşlarımız, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi için il yönetimi ve ilçe yönetimleri arasında köprü kuracaklar. İl ve ilçeler arasında hiçbir bilgi akışı sıkıntısı yaşanmasını istemiyoruz. Tüm sorun ve talepler anında bize ve İl Başkanımız Aydın Şengül’e ulaşmış ve hemen çözüme kavuşturulacak” şeklinde konuştu.

30 İLÇENİN KOORDİNATÖRLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli’nin de hazır bulunduğu yönetim kurulu toplantısında 30 ilçe koordinatörü netleşti. Belirlenen listeye son şekli verildi.

İŞTE 30 İLÇENİN KOORDİNATÖRLERİ

Buna göre; “Kazım Sayın’ın ilçe başkanı olduğu Aliağa’da Ali Mete Karagöz, Evrim Özen başkanlığındaki Balçova’da Emrun Sulayıcı, Uğur Demirezen başkanlığındaki Bayındır’da Maşallah Demir, Özgür Hızal başkanlığındaki Bayraklı’da Semiha Paçacı, Hakan Koştu başkanlığındaki Bergama’da Ahmet Şimşek, Ogün Asil Aydoğdu başkanlığındaki Beydağ’da Timur Bircan, Cevdet Çayır başkanlığındaki Bornova’da Emre İlalan, Mustafa Arslan başkanlığındaki Buca’da Yasemin Kurum, İlker Etike başkanlığındaki Çeşme’de Fırat Eroğlu, Mesut Demirkaya başkanlığındaki Çiğli’de Mirhan Bedir, Zeynep Güreler başkanlığındaki Dikili’de Can Yamaç, İrfan Çalışkan başkanlığındaki Foça’da Ali Onar, Nazmi Yılmaz başkanlığındaki Gaziemir’de Nalan Otoğlu, Burcu Dereci başkanlığındaki Güzelbahçe’de Bülent Bademci, Kazım Erten başkanlığındaki Karabağlar’da H. Hannan Yıldız, Adem Avcı başkanlığındaki Karaburun’da Fatih Özdemir, İsmail Çiftçioğlu başkanlığındaki Karşıyaka’da Deniz Doğan, Yaşar Kırkpınar başkanlığındaki Kemalpaşa’da Aydın Koç, Sami Molla Ahmet başkanlığındaki Kınık’ta Safa Memur, İbrahim Yılmaz başkanlığındaki Kiraz’da Özalp Şevik, Mehmet Sait Başdaş başkanlığındaki Konak’ta Tarkan Bakırlı, Mehmet İmre başkanlığındaki Menderes’te Av. Aykut Dikencik, Pelin Yayalar başkanlığındaki Menemen’de Firdevs Gamze Örün, Aslan Bilgi başkanlığındaki Narlıdere’de Ali Gönen, Ramazan Şerif başkanlığındaki Ödemiş’te Nail Kocabaş, Hamit Nişancı başkanlığındaki Seferihisar’da Dilaver Kişili, Osman Başterzi başkanlığındaki Selçuk’ta Bora Ersen, Mustafa Selman İçelli başkanlığındaki Tire’de Murat Acet, Hasan Akbıyık başkanlığındaki Torbalı’da Sema Yeşilçimen, Ahmet Olgun Bilici başkanlığındaki Urla’da ise Ahmet Toros koordinatör olarak görevlendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası