Ege Postası
Geri

CHP'de süre doldu... İşte İzmir'den başvuru yapanlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adaylığı için belirlenen başvuru süresi bugün akşam saatlerinde doldu. İzmir'den toplam 106 partilinin başvuru yaptığı öğrenildi. CHP'de süre doldu
CHP'de süre doldu... İşte İzmir'den başvuru yapanlar
Haberler / Yerel Politika
7 Mayıs 2018 Pazartesi 21:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Seçimlere girecek partiler bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da milletvekili adaylarını belirlemeye çalışıyor. CHP'de 30 Nisan'da başlayan aday adaylık başvuru süresi bugün akşam sona erdi.  Parlamento çatısı altında siyaset yapmak isteyen aday adayları, başvurularını Ankara'da genel merkeze yaptı. Partinin en güçlü olduğu illerin başında gelen İzmir’de ise yarışa nasıl bir talep olacağı merak ediliyordu.

Çok sayıda partili Ankara'ya giderek genel merkeze başvuru yaptı. Birinci bölgeden 48, ikinci bölgeden ise 52 kişi başvuru yaptı. 6 kişi de bölge belirtmedi.

Listede Milletvekillerinden Zekeriya Temizel dışında aktif görevde olanların tümü başvuruda bulundu. İYİ Parti'ye geçen Tacettin Bayır'ın ise durumunun ilerleyen günlerde netleşeceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası