Ege Postası
Geri

AK Parti’de ön eleme başlıyor... Süreç nasıl işleyecek'

AK Parti’de genel merkez bünyesinde aday belirleme komisyonları belli oldu. İzmir’den Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık sorumlu olacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Çorum, Erzurum, Sakarya, Düzce, Muş, Sivas, Kahramanmaraş'tan sorumlu oldu. AK Parti’de ön eleme başlıyor...
AK Parti’de ön eleme başlıyor... Süreç nasıl işleyecek'
Haberler / Yerel Politika
7 Mayıs 2018 Pazartesi 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’den 216 partili milletvekili aday adayı olmak için partisine başvurdu. Aday adayları geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayül (eğilim) yoklamasına katılarak teşkilattan vize istedi.

ÖN ELEMEYE GİRECEKLER

AK Parti'de 14 genel başkan yardımcısının başkanlığında kurulan komisyonlarda aday adaylarıyla görüşülerek, ön eleme yapılacak.

Komisyonlarda bakanlar, milletvekilleri, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan yardımcıları, teşkilat başkan yardımcıları, eski bakan ve milletvekilleri yer alacağı belirtildi.

İZMİR SORUMLUSU ÇALIK!

AK Parti Genel Başkan Yardımcı, Malatya Milletvekili Öznur Çalık İzmir’deki aday adaylarından sorumlu olan isim oldu. Çalık, aday adaylarıyla bir çalışma yapacak. Çalışma sonucunda aday sayısı 50’ye düşürülecek ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı bir üst komisyona havale edecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Çorum, Erzurum, Sakarya, Düzce, Muş, Sivas, Kahramanmaraş'tan sorumlu olacak. Dağ'ın aday adaylarıyla mülakat yapacağı belirtildi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası