Ege Postası
Geri

AK Parti'de mülakat zamanı

AK Parti’de temayül sonrası gözlerin çevrildiği aday adaylarının belirlenmesi sürecinde sıra AK Parti Genel Merkezi tarafından İzmir’den sorumlu yapılan Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın yapacağı mülakatta. Aday adaylarının Ankara'da olacağı tarihler netleşti. İzmir Milletvekili Aday Adayları Perşembe ve Cuma günü Ankara’da olacak ve İzmir Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile beş dakika sürmesi beklenen mülakata girecek. Aday adayları o tarihlerde Ankara’da olacak
AK Parti'de mülakat zamanı
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2018 Salı 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/HABER MERKEZİ- AK Parti İzmir’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve İzmir’den milletvekili aday adayı olan 216  kişinin oylandığı temayül yoklamasının ardından gözler Ankara’da gerçekleştirilecek olan mülakatlara çevrildi.

ÖZNUR ÇALIK ADAYLARA  PROJELERİNİN NELER OLDUĞUNU DA SORACAK

AK Parti İzmir milletvekili aday adayı 216 milletvekilinin Ankara’da mülakata alınacağı tarihler netleşti. İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayları 10 Mayıs Perşembe günü, Birinci Bölge Milletvekili Adayları ise 11 Mayıs Cuma günü Ankara’da olacak. İki bölgenin milletvekili aday adayları İzmir’den Sorumlu Koordinatör Vekil Öznur Çalık tarafından beşer dakika olacağı belirtilen sürelerle görüşme odasına alınacak.

ÇALIK ADAY ADAYLARININ KENDİLERİNİ TANITMALARINI İSTEYECEK

Koordinatör Milletvekili Öznur Çalık’ın, mülakatlarda aday adaylarının sunduğu tanıtım dosyası ve temayülde aldıkları sonuçları değerlendirmesinin yanı sıra, aday adaylarına kendilerini tanıtmalarını, neden AK Parti’yi seçtiklerini anlatmalarını isteyeceği kaydedildi. Çalık’ın aynı zamanda İzmir Milletvekili Aday Adaylarına aday olarak gösterilmeleri durumunda projelerinin neler olduğunu anlatmalarını isteyeceği de belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası