Ege Postası
Geri

MHP’de seçim strateji toplantıları başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı yöneticileri  ilçe teşkilatlarında seçime hazırlık toplantıları başlattı. MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, birinci bölgede toplantılar sürerken, ikinci bölgedeki çalışmanın ise önümüzdeki hafta başlayacağını kaydetti. MHP’de seçim strateji toplantıları başladı
MHP’de seçim strateji toplantıları başladı
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2018 Salı 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Birinci Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser, birinci bölgede yedinci ilçe teşkilatına giderek teşkilat mensuplarıyla toplantı yaptı. En son Gaziemir’de teşkilat mensuplarıyla toplantı yapan İl Başkan Yardımcısı Altınkeser, Cumhur ittifakı ve seçim stratejilerine dair bilgilendirmelerde bulundu.

BİRİNCİ BÖLGEDE ÇALIŞMA BAŞLADI, İKİNCİ BÖLGEDE HAFTAYA BAŞLAYACAK

İkinci Bölge Sorumlu Şevket Alptekin’in de önümüzdeki hafta ikinci bölgedeki ilçelerde toplantılar gerçekleştirmesi beklenirken Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, ilçe teşkilatlarını seçime hazırlama toplantıları kapsamında Altınkeser başkanlığında birinci bölgedeki çalışmanın başladığını, aynı çalışmanın hızla ikinci bölgede de yapılacağını belirtti.

SAYİT ŞANLI: İKİ BÖLGEDE DE SEÇİM  STRATEJİ LERİ TOPLANTILARIMIZ YAPILACAK

MHP İzmir İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, birinci ve ikinci bölgeden sorumlu il yöneticilerinin ilçe teşkilat mensuplarına yönelik seçime yönelik hazırlıklar konusunda bilgi verdiğini, kendilerinin ve aday adaylarının alana çıktığında nasıl bir strateji izlemesi, neleri anlatması ve başta Cumhur ittifakı olmak üzere 24 Haziran seçimlerinin önemi hakkında detaylı bilgiler verdiğini söyledi.

ŞANLI: DİKKATLİ BİR DİL KULLANILMASI İSTENİYOR

Sayit Şanlı, “Bahadır bey şu anda 7’inci ilçeyi dolaşıyor. İlçe teşkilatlarımızı seçime yönelik hazırlama çalışması yapıyor. Birinci bölge başladı diyebiliriz. En son Gaziemir’i ziyaret etti. Genelde Habur’dan Kızıl Elma’ya nasıl gelindiği izah ediliyor, Cumhur İttifakının nedenleri anlatılıyor. Yöneticilerimiz bilinçlendiriliyor. Alana çıktıklarında ne konuşacakları, ne anlatacakları anlatılıyor. Dikkatli bir dil kullanılması isteniyor. Neticede bir ittifak var. İkinci bölgeden sorumlu Şevket Alptekin Başkanımız da önümüzdeki hafta başlayacak.. Biz de teşkilat birimi geceleri teşkilatları ziyaret ediyor, teşkilat mensuplarımızı ve aday adaylarımızın taleplerini dinliyoruz. Ne yapmaları gerektiği konusunda onları sürekli yönlendireceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası