Ege Postası
Geri

AK Parti'de dört kişi adaylıktan çekildi

AK Parti Bornova eski Teşkilat Başkanı Serdar Altınkılıç ve ilçe yöneticisi Murat Aydın’dan sonra meclis üyesi adayları Maşallah Demir, Emin Turan, Ahmet Yıldız ve Hüseyin Kocaman adaylıktan çekildi.
AK Parti'de dört kişi adaylıktan çekildi
Haberler / Yerel Politika
21 Şubat 2014 Cuma 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
(HABER SERVİSİ) – AK Parti Bornova’da iki ilçe yöneticisi Serdar Altınkılıç ve Murat Aydın meclis üyesi aday listelerinde parti teşkilatının yok sayıldığını öne sürerek istifa etmişti. AK Parti Bornova’da iki dönem Teşkilat Başkanlığı yaptığını belirten Altınktılıç, “Medya ve tanıtım, teşkilat başkanlığı görevinde bulundum. Meclis üyesi aday listelerinde teşkilatımız yok sayıldı. Fikirlerimiz alınmadı. Demokratik hakkımı kullanarak istifa ettim. Bu seçimi Bornova’da CHP’ye sattılar” demişti.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİLER
Bu istifaların tartışması sürürken meclis üyesi aday listesine 18. sırasındaki Emin Turan, 22. sıradaki Maşallah Demir, 23. Sıradaki Ahmet Yıldız ve kontenjan adayı Hüseyin Kocaman adaylıktan çekildi.  

GURURUMA YEDİREMEDİM
2006’dan beri partide olduğunu belirten Maşallah Demir, “ Listelere baktığımda umduğumu bulamadım. İçime sindiremediğim isimler var. Partide emek vermeyenler var. Partiyle alakalı olmayan, partinin hiçbir toplantısına katılmayan kişiler başa yazılmış. Partime değer veriyorum. Başkan adayına kızdım. Yapılanları kendi gururuma yediremedim. 2 bine yakın Bornova’da oyum var. Bu  görmezden gelindi. Benden önce yazılan isimler çok ilginç” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası